Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: VIA KLE133 + PCI Video




  1. #1
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    2,329

    Default

    Hey Guys,

    I have a friend at college who has just bought an AOpen MK73LE-V motherboard, based on the KLE133 chipset. Problem is, when he starts up the machine (after enabling the PCI card to boot first in the BIOS), the POST test runs OK but then hangs on the next screen. Nothing is displayed but gibberish.

    So his question is, can the VIA KLE133 support an additional PCI card, and can the onboard video be disabled? Any help would be good :p

    Albinus.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Shame that didn't say what the PCI card was but at this link http://www.aopen.com.tw/tech/report/.../mb/vga-oc.htm is a compatability list that maybe of help as there is quite a selection.
    I couldn't find anything that would disable the onboard video though.
    If all else fails, and the card is supported and ya've tried another PCI slot, then try their forums http://club.aopen.com.tw/forum/ and see what happens. :smokin:
    <center>:cheers:</center>

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •