Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: ASUS A7M266 BIOS problems




  1. #1
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    2,910

    Default

    Hey, I'm not sure but after I updated my BIOS from 1004a to 1005 (from US site), it seemed to increase my temperature by at least 12 degrees celsius! I'm using VCool for montoring and for fan control.

    Temperatures in Celsius:
    With 1004a, idle = 39, usuage = 49
    With 1005, idle = 52 , usuage = 62 (yes, VCool starts to beep when i play games)

    I'm a newbie so I'm not sure what cpu fan i'm using.

    I have a AMD Athlon (model 4) 1.4GB, but I'm reduced it speed to 1.334GB cuz its unstable. I'm going to increase the voltage and run it back at 1.4GB but first i need to solve this temperature problem otherwise it might fry my cpu!

    Does any one else have this problem w/ their ASUS A7M266 motherboard?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    It may pay you to go and buy a CompuNurse as the Asus monitoring is not the best in the world (sorry the link is a bit old but it's the quickest 1 I could find to show you what it is). :smokin:
    <center>:cheers:</center>

  3. #3
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    25

    Default

    Yeah, I noticed that asus monitoring sucks actually. I had A7M266 before, when I upgraded to Gigabyte GA-7DXR the temperature went up by 4-5 degrees. Might have just been a flaw in early BIOS versions that they fixed now, thus temp increase.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •