Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: ATI Driver Problem




  1. #1
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    90

    Default

    Hi Everyone,

    I've had massive problems installing ATI drivers on Windows 2000 Server (SP3). When I freshly install the drivers and reboot, I seem to get a iKernel error. After that it freezes, and I can't do anything. I've restarted the PC, but it freezes at the same spot.

    I also get this iKernel error message in Windows XP the first time I installed the ATI drivers. But after that it worked fine, and has never popped up this error message again.

    If someone can help me with this, it would be greatly appreciated.


    Cheers,

    Johnny.
    ==| PC specs |==
    1. Intel Pentium 4 3.0C ghz
    2. Gigabyte 5900XT
    3. Gigabyte GA-8IPE1000 Pro
    4. Kingmax PC3200 DDR RAM (2 x 256mb on dual channel)
    5. Western Digital 80gb 7200rpm HD (8mb cache)

  2. #2
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3

    Default

    conflict to other drivers!

  3. #3
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    90

    Default

    These are the only drivers I've installed uisng Catayst 3.7. Any other ideas?
    ==| PC specs |==
    1. Intel Pentium 4 3.0C ghz
    2. Gigabyte 5900XT
    3. Gigabyte GA-8IPE1000 Pro
    4. Kingmax PC3200 DDR RAM (2 x 256mb on dual channel)
    5. Western Digital 80gb 7200rpm HD (8mb cache)

  4. #4
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Australia
    Posts
    35

    Default

    You got latest DirectX?
    Ah, maybe a strand of virus?
    Last resort can always clean install of Windows again

    (just some ideas..)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •