Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: issues with the new nvidia drivers




  1. #1
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    2

    Default issues with the new nvidia drivers

    Anyone know what's up with the new nvidia drivers ?

    I have a 5600 ultra, and I just loaded 77.72, and when I try to play a video, or DVD, it looks like CRAP.

    I had 66.93, and they worked fine. I have reloaded 66.93, and am working again, just wonderin what is going on with nvidia?

    There ain't crap on their website about it.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Qld, Australia
    Posts
    525

    Default Re: issues with the new nvidia drivers

    there is a video playback bug in them, try the 77.30
    E8600@ 4.25GHz~Thermalright Ultra 120 eXtreme~Foxconn Blackops~4GB Kingston HyperX DDR3 1625 at 1700MHz (8-8-8-24-2N) 1.916v~Asus 9800GTX~18x Pioneer 212 DL SATA DVD-RW~320GB WD SATAII~Antec True Power Trio 650W~Thermaltake Soprano~Vista Ultimate x64 SP2/Win7 RC1

  3. #3
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    2

    Default Re: issues with the new nvidia drivers

    it would be nice if they would put something on their website about it --

    Those drivers are over a month old already, and no fix..

    Thanks for the help!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •