Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: Audio device problem - canīt install AC'97




  1. #1
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Lsbon, Portugal
    Posts
    17

    Unhappy Audio device problem - canīt install AC'97

    About 2 days ago I was watching a film when suddenly the sound was cut off I check the audio and sound devices on control panel and it was saying "no audio device" I've already tried to install the audio drivers but it wont work it just keeps saying no audio device.

    help aprecciated

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,825

    Default Re: Audio device problem - canīt install AC'97

    If it quit all of a sudden and you are sure it isn't a driver issue, then it may very well be a hardware problem (the sound board died).
    Old age and treachery will overcome youth and skill
    My Toys

  3. #3
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Lsbon, Portugal
    Posts
    17

    Default Re: Audio device problem - canīt install AC'97

    well I've solved the problem by other means just put the soundcard of my uncle's old pc and it worked fine never figured out what the problem really was, probably the soundboard stop working.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •