Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem with Asus V8170 SE




  1. #1
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    2

    Default

    Guys I need your help to the following problem :

    Recently I bought an Asus V8170 SE graphics card with chipset nVidia GeForce4 MX420. In my PC I have 2 operations systems into two different hard disks: Windows XP Pro and Windows 98SE. In Windows XP Pro the graphics card installed normally and no problem occured but in windows 98SE after installing drivers and rebooting the machine the following message appeared : "Starting IOS device : ERROR : The registration of real memory in normal mode failed" and the machine halted. I download new drivers from Asus site but the problem remained. I downloaded new drivers from nvidia site but nothing happened...always the same message. In windows 98 only safe mode I can see.
    My PC is a PIII 550MHz, 512MB Ram and motherboard QDI Advance 5/133.

    I'm waiting for your answer ASAP...

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Ohio, USA
    Posts
    1,296

    Default

    What version of direct X are you running in Win98?

  3. #3
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    2

    Default

    I'm using DirectX 8.1

  4. #4
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Ohio, USA
    Posts
    1,296

    Default

    Well, it's not the Direct X. Have you downloaded the latest Win98 chipset drivers for the mobo. New AGP drivers may be needed for DX8.1.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •