Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Thread: Detonator 27.10 Released




  1. #11
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    735

    Default

    23.11s i get the loop error
    my mate gets em on his intel board as well, so its not just a via problem. he has since got the 27.10s and they run sweet.

    the 21.8x set were pretty nifty drivers. Am upgrading to the 27.10s later on. Will post some results if they are any betterer

  2. #12
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    735

    Default

    Well that was quite an adventure.

    Uninstalled 23.11s and put on these 27.10s
    no performance differences in games that i noticed. 3dmark 200x refuses to run, and ghost recon/ut crash everytime i leave the game engine.
    So have no benchmark results, but i do have a good hour or so of my life wasted....

    back with the 23.11s i go.

  3. #13
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    1,101

    Default

    HEHE installed the 27.11 drivers and they rock! My 3dmark score increased!
    My System:
    AMD XP1700+@XP2000
    ECS K7S5a Motherboard
    512 MB PC2700 DDR Ram
    Geforce 2 Pro 64 MB

  4. #14
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    257

    Default

    I think I'm going to try these out myself later, I keep getting blue screen errors relating to my drivers... Hope it fixes it

  5. #15
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    1,101

    Default

    I now have installed the 27.20 drivers
    My System:
    AMD XP1700+@XP2000
    ECS K7S5a Motherboard
    512 MB PC2700 DDR Ram
    Geforce 2 Pro 64 MB

  6. #16
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    5

    Default

    What's wrong with the 23.11 drivers? They have been the best drivers released since the 10.80's IMHO
    I agree. I am presently using 23.11 on my Elsa Gladiac 511 w/out any problem.

    I guess it's not too compatible with VIA chipsets that's why.
    -----------------------------------------
    We aRe FRee To Be DiFFeReNT...
    -----------------------------------------
    Intel Inside
    Intel D850GB
    Pentium4 1.4Ghz
    256Mb Samsung PC800 RDRAM
    Elsa Gladiac 511 32Mb
    40Gb Seagate HD
    Creative Sound Blaster Live
    Altec Lansing ACS45.1
    WindowsXP Pro
    Simbadda C550 casing
    Number of fans used:
    One for power supply
    One for my P4 1.4Ghz CPU
    Don't have any problem with HEAT

  7. #17
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    2,329

    Default

    Quote Originally Posted by ac6210sr
    I guess it's not too compatible with VIA chipsets that's why.

    Check my sig, I'm running a VIA chipset and have no problem
    What came first - Insanity or Society?

  8. #18
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    306

    Default

    me too, stable as a rock that's bolted and glued to something else really stable (ok, it's getting late and I haven't had much sleep).

    VIA chipset, AMD processor. No probs ! Dodgy motherboard or graphics card perhaps ??
    WooHoo !! I at long last have a job ! Yay for me !


    ----------------- Proof I think FAR too much ----------------

    How does the headless horseman see where he's going ???

  9. #19
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    5

    Default

    Check my sig, I'm running a VIA chipset and have no problem
    I am quite aware of that, that's why I posted not too compatible with VIA chipsets. That simply means not all but mostly.
    -----------------------------------------
    We aRe FRee To Be DiFFeReNT...
    -----------------------------------------
    Intel Inside
    Intel D850GB
    Pentium4 1.4Ghz
    256Mb Samsung PC800 RDRAM
    Elsa Gladiac 511 32Mb
    40Gb Seagate HD
    Creative Sound Blaster Live
    Altec Lansing ACS45.1
    WindowsXP Pro
    Simbadda C550 casing
    Number of fans used:
    One for power supply
    One for my P4 1.4Ghz CPU
    Don't have any problem with HEAT

  10. #20
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    1,101

    Default

    With the 23.11 i got a ****y loop the whole time!
    My System:
    AMD XP1700+@XP2000
    ECS K7S5a Motherboard
    512 MB PC2700 DDR Ram
    Geforce 2 Pro 64 MB

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •