Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: drivers causeing win crash




  1. #11
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    442

    Default

    Old vid card runs fine...just slow...i am going to have to send this one back to them :cry: man what a difference the 128 megs of vid ram makes....old card is 32. LOL wow i guess its been a long time since i saw it running!!:zzz: like watching cars rust

  2. #12
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    442

    Default

    cool..that one above was my 100th post I am a real member now! : peace2:

  3. #13
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Congratulations :thumb:

    <center><img src="http://members.optushome.com.au/wiggo100/pcheers1.gif"></center>

  4. #14
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    3

    Default

    geforce 4 4200 64mb failed would load windows run 3dmark2001se lock up at demo/benchmark (same with 3d games), tested all (put a geforce 2 mx in system (all works)

    (tryed 4 operating system (98/ xp) same problem

    (it hard to tell if you have a bad card) just run (in non clocked system) 3d mark2001se for 1 hour and if your video card crashes
    change it.

    getting my new card in a few days till then using a gefoce2mx
    :devil win

  5. #15
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    442

    Default

    I sent my card back and got anothe bunk card to replace it...need to send it back again but just havent had the time to do so yet....I just love old video cards..them make me happy that technology has progressed!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •