Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: GTA Vice City graphics loading slowly...




  1. #1
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Finland
    Posts
    452

    Default

    Is it normal that when playing the Vice City the graphics are loading quite slowly, e.g. when you are drivivg a car you can hit to some "invisible wall" which appears to be a house or something after few seconds when the scene is fully loaded? I have the newest (Catalyst 3.5) drivers for my 9700 Pro. :confused:

  2. #2
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1

    Default

    I have the same problem...
    Gets REALLY annoying when you're riding a motorbike :flames:

  3. #3
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Finland
    Posts
    452

    Default

    Heh, yeah! :D So it might be normal in that game...quite weird though! :rolleyes2

  4. #4
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    106

    Default

    could be wierd:), i ain't got any probs with VC running with the specs(see below).
    My rig:
    amd athlon xp 2500+ barton core @2.16GHZ (180mhz 12x)
    cooler master x-dream(with cooler master high performance thermal compound)
    mobo: asus a7n8x deluxe
    512mb of ddr pc-3200
    radeon 9500 pro
    pctv tuner card
    antec 5.1 speakers
    antec case with 5 80mm fans
    430 watts psu
    15" monitor @ 1024*768 32bit 70hz
    48x cd-rom, 52x24x52x cdrw
    2x 160gbs 7200 rpm 8mb buffer maxtor hdd
    win xp pro with sp1a
    all drivers updated

    "They say that when you run a Microsoft CD backwards you can hear demonic voices... But that's nothing - When you run it forwards it installs Windows"

  5. #5
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    251

    Default

    Go DLed the NO-CD patch... also when playing, don't have a CD in the drive. It seems to check and spin up the CD even if it's not using it... this helped out a friends machine. Made it MUCH faster! :thumb:
    Architectural Visualization Specialist

  6. #6
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Finland
    Posts
    452

    Default

    Didn´t help! :( I will try to set my memory timings little faster... ;)

  7. #7
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    1,661

    Default

    Tomi_s: I'm still using a Geforce 2 card and I've never experienced this problem when playing V City.

  8. #8
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    251

    Default

    I would advise a reinstall then.... and if it's not, get a legal copy:thumb:
    Architectural Visualization Specialist

  9. #9
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    3,141

    Default

    Quote Originally Posted by Corbinator
    and if it's not, get a legal copy:thumb:
    I seriously doubt that got anything to do with his prob..


  10. #10
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    251

    Default

    Quote Originally Posted by The__tweaker
    I seriously doubt that got anything to do with his prob..
    Why :shrug: If they both have the same problem, and few other people do, I would guess more-than-likely the crack ain't all it should be. Plus it wasn't a statement saying they pirate software, just a fact that there are people out there who do... : peace2:
    Architectural Visualization Specialist

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •