Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: Anyone seen this before?




  1. #1
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    1,514

    Default

    Well I installed BF 1942 on my new computer. And the pic below is what I get. Now I have uninstalled and re-installed the game and I get the same thing. Does anyone know how to fix this?
    New Sig soon, old one was way outdated.

    :thumb:

  2. #2
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    757

    Default

    similar thing happened with GTA3, updating directX fixed it.
    <img src="http://www.tweaktown.com/files/seti.php?email=donaldts@netspace.net.au">

  3. #3
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    1,514

    Default

    It's Direct X v8.1 :rolleyes2
    New Sig soon, old one was way outdated.

    :thumb:

  4. #4
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    3,141

    Default

    Yep, same thing happened to my bro and his Gta3, seen games that looks that way many times and fixed it with a newer directx version, but as pga said, it is already 8.1 with win xp. WTF is the problem...?? He can't play the game, maybe it is his point of view ti 200 that is putting aliens in his system...

  5. #5
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Central Alberta , Canada
    Posts
    1,019

    Default

    The fix for this prob. in GTA3 was this file : http://download.microsoft.com/downlo...1_x86_ENU.exe. If you are using windows XP and a Nvidia video card this may solve your problem.

  6. #6
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    1,514

    Default

    I have a Radeon 9700:rolleyes2
    New Sig soon, old one was way outdated.

    :thumb:

  7. #7
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Taipei, Taiwan
    Posts
    4,308

    Default

    Worth a try with the R9700 I'd say as well.
    Cameron "Mr.Tweak" Wilmot
    Managing Director
    Tweak Town Pty Ltd

  8. #8
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    1,514

    Default

    Quote Originally Posted by PrairieDawg
    The fix for this prob. in GTA3 was this file : http://download.microsoft.com/downlo...1_x86_ENU.exe. If you are using windows XP and a Nvidia video card this may solve your problem.
    Link doesnt work... :cry:
    New Sig soon, old one was way outdated.

    :thumb:

  9. #9
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Central Alberta , Canada
    Posts
    1,019

    Default

    Sorry about the "missing link". I got it from the read me file on GTA3 and it was working about a month ago. You may still be able to find what you need from Microsoft's website. What the link pointed to was an updated dll file for direct x (d3d8.dll ... I think) that did not ship with windows xp. The file also solves hibernation problems on some systems so that may be a good starting point for the file search.
    Might sound like a dumb question but have you read the "read me" file that shipped with you game and have you visited the manufacturers web site and checked for issuses discovered after the game was distributed?

  10. #10
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    493

    Default

    sorry pga I have not. So far my games seem to be running great with my radeon!!!! you might want to try the rage3d.com forums to see if anyone there has been having problems. Also, you might want to download the newest drivers from them! :thumb:

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •