Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem w/ UT2003




  1. #1
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    790

    Default

    .Ok, I just got my comp upgraded, check my siggy for the specs. When I play single player matches w/ bots, I'll be getting 40-50fps w/ about 10 bots, then the frame wil just freeze for about 4 sec, and then the game will continue as normal. REALLY ANNOYING! :shoot2: . I havent tried it online yet, so I dunno its there. THe game is on my maxtor drive, so that drive should be fast enough. The only thing I can think of is that I also have a page file on my C drive, and the comp already created an extra UT2003 on the C, maybe its using the old drive for paging even tho I have it on the new maxtor. Am I right or way off? I just wanna fix it so I can get back to kicking ass :D . Thx for any help in advance, : peace2: , Mista K6
    Modified Dell 8200 Case:
    -400MHz FSB i850 Intel mobo
    -P4 Williamette Socket 478, 1.9GHz
    -768MB 16-bit PC800 RDRAM
    -MSI GF4 Ti4200 128MB @ 284/581
    -7200 RPM Maxtors: 60GB (2MB) on mobo and 160GB (8MB) on ATA/133 PCI Card
    -Creative Inspire T7700 7.1 Speaker System on an Audigy 2
    -Windows XP Home Edition SP2

    Rock on : peace2: , MiStA K6

  2. #2
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    790

    Default

    Wow, I cant believe I didnt figure this out sooner: it was my graphics card over heating. Being overclocked alot, it was fine during the winter; I guess the temp change in the summer was enough to push it over. I took down the memory and core clock down one step each (the o/c program MSI provided gives designated "safe" increments for the memory and the core). SO it went from 581/284 to 567/279. A little notch down in performance, but its still a lot better than stock :thumb: .
    Modified Dell 8200 Case:
    -400MHz FSB i850 Intel mobo
    -P4 Williamette Socket 478, 1.9GHz
    -768MB 16-bit PC800 RDRAM
    -MSI GF4 Ti4200 128MB @ 284/581
    -7200 RPM Maxtors: 60GB (2MB) on mobo and 160GB (8MB) on ATA/133 PCI Card
    -Creative Inspire T7700 7.1 Speaker System on an Audigy 2
    -Windows XP Home Edition SP2

    Rock on : peace2: , MiStA K6

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •