Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 107 of 185 FirstFirst ... 75797105106107108109117157 ... LastLast
Results 1,061 to 1,070 of 1846

Thread: Welcome to GIGABYTE Technical Support!




  1. #1061
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: Welcome to GIGABYTE Technical Support!

    Does 2+4 work? Just checking to be sure if maybe slot 2 is bad

    Does your board have tRD (Static tRead Value) setting? If so set this manually, to a higher value then what you see used in windows when you use single channel.

    Check with memset to see what auto is using, then raise this and shut down and put the sticks in the way you intended.
    Tweakers.fr

  2. #1062
    Join Date
    May 2010
    Location
    Philippines
    Posts
    68

    Default Re: Welcome to GIGABYTE Technical Support!

    Quote Originally Posted by Lsdmeasap View Post
    Does 2+4 work? Just checking to be sure if maybe slot 2 is bad

    Does your board have tRD (Static tRead Value) setting? If so set this manually, to a higher value then what you see used in windows when you use single channel.

    Check with memset to see what auto is using, then raise this and shut down and put the sticks in the way you intended.
    Tweakers.fr
    Thanks for the reply, i'll try this when i get home and post the results here.

  3. #1063
    Join Date
    May 2010
    Location
    Philippines
    Posts
    68

    Default Re: Welcome to GIGABYTE Technical Support!

    2 doesn't work either.
    2+4 doesn't work. does it mean that i have a BAD slot? can this be fixed?
    How do i configure dual channel memory setting in this board?

  4. #1064
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: Welcome to GIGABYTE Technical Support!

    I am not very familar with AMD motherboards, so not sure if you should be able to use 2 by itself or with 2+4 only?

    You should make a new thread about this issue, and hopefully Artdrivers will help you on it. He will know for sure if you should be able to use 2 either way, be sure you put your motherboard model in the thread title so he sees it.

    Your manual indicates 1+2 or 3+4 for dual channel, recommending only 1+2 if using 2 sticks of memory. It may or may not work with 2+4 single channel, artdrivers would be able to say for sure.

    Is your memory on the QVL list for this board, or do you know it to be for sure compatible from some other users or indications anywhere? Just checking that this isn't an issue

  5. #1065
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Denver,CO
    Posts
    27

    Default Re: Welcome to GIGABYTE Technical Support!

    Running the x58a-Ud5. I have two OCZ Agility 2 120b SSD drive. In real world would it better to run them in RAID 0 or alone. My thoughts are one for OS and app. and the other for my games. Or just use one for OS and apps. Because I will be running 4 WD640 blks in RAID 10 for Itunes and movies. I also have a 2TB for backup. Thoughts and help.

  6. #1066
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: Welcome to GIGABYTE Technical Support!

    RAID 0 will get you some massive speeds, using them separate would involve more work when installing stuff or moving stuff around.

    I'd use them in RAID 0 for your OS and programs, and then direct any game installs or larger program installs to your WD Disks.

  7. #1067
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Russia
    Posts
    15

    Default Re: Welcome to GIGABYTE Technical Support!

    Good day. Is there anyone like this video card Gigabyte GV-N470UD-13I, if there is a drain please BIOS on GRS07@mail.ru or sharing services. Sorry for my English.

  8. #1068
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: Welcome to GIGABYTE Technical Support!

    Quote Originally Posted by Rustam View Post
    Good day. Is there anyone like this video card Gigabyte GV-N470UD-13I, if there is a drain please BIOS on GRS07@mail.ru or sharing services. Sorry for my English.
    Do you need BIOS? If you do, please ask here they may be able to help
    Technical Support - GIGABYTE

  9. #1069
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Russia
    Posts
    15

    Angry Re: Welcome to GIGABYTE Technical Support!

    Quote Originally Posted by Lsdmeasap View Post
    Do you need BIOS? If you do, please ask here they may be able to help
    Technical Support - GIGABYTE
    I spoke to him two weeks ago, they stubbornly do not want to send me the BIOS will not, under any pretext. While leading a dialogue with them, but I think it's a long time. Stupidity support Gigabyte annoying.I lay out here is the correspondence with them to all have seen how they work.
    Last edited by Rustam; 09-21-2010 at 08:48 PM.

  10. #1070
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: Welcome to GIGABYTE Technical Support!

    OK, sorry to hear that!

    So you only need the main initial BIOS right, not an update or anything?

    I can probably get you the main BIOS if you need it, let me know. Sorry, just not sure if you are having an issue, or just looking for a BIOS update?
    Last edited by Lsdmeasap; 09-21-2010 at 08:54 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 40 users browsing this thread. (0 members and 40 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •