Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 156 of 185 FirstFirst ... 56106146154155156157158166 ... LastLast
Results 1,551 to 1,560 of 1848

Thread: Welcome to GIGABYTE Technical Support!




  1. #1551
    stasio's Avatar
    stasio is online now GIGABYTE Elite
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    My
    Posts
    5,692

    Default Re: Welcome to GIGABYTE Technical Support!

    Be sure XMP is 1600 @ 1.5V,so in case you can apply XMP profile.

    **To support DDR3 1600 MHz, you must install an Intel 22nm (Ivy Bridge) CPU.
    **To support XMP memory, you must install an Intel 22nm (Ivy Bridge) CPU.
    -As per Manual

    Here is your board memory support list:
    http://download.gigabyte.eu/FileList...a-b75m-hd3.pdf

    Edit:
    Even you can buy cheap Samsung 2x 4GB green LoVo 1600 @ 1.35V kit (or any other PC3-12800....up to 2x8GB).
    Last edited by stasio; 03-01-2013 at 04:38 PM.
    GA-Z170X-SOC Force , Kaby Lake...
    GA-Z97X
    -SOC Force ,
    Core i7-4790K @ 4.9 GHz
    GA-Z87X-UD3H ,Core i7-4770K @ 4.7 GHz
    G.Skill F3-2933C12D-8GTXDG
    @ 3100 (12-15-14-35-CR1) @1.66V
    2xSSD Corsair Force GS 128 (RAID 0), WD Caviar Black SATA3 1TB HDD,
    Evga GTS 450 SC, Gigabyte Superb 720W
    XSPC RayStorm D5 EX240 (Liquid Ultra)
    NZXT Phantom 630 Ultra Tower
    Win 7 SP1 x64;Win 8.1 x64;
    Win 10 x64

  2. #1552
    John_Biggun is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Romania
    Posts
    6

    Default Re: Welcome to GIGABYTE Technical Support!

    OK. Thank you very much !

    PS : yes, i have intel i3 3220 (22 nm)
    Last edited by John_Biggun; 03-01-2013 at 05:02 PM.

  3. #1553
    stasio's Avatar
    stasio is online now GIGABYTE Elite
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    My
    Posts
    5,692

    Default Re: Welcome to GIGABYTE Technical Support!

    OK,well.
    GA-Z170X-SOC Force , Kaby Lake...
    GA-Z97X
    -SOC Force ,
    Core i7-4790K @ 4.9 GHz
    GA-Z87X-UD3H ,Core i7-4770K @ 4.7 GHz
    G.Skill F3-2933C12D-8GTXDG
    @ 3100 (12-15-14-35-CR1) @1.66V
    2xSSD Corsair Force GS 128 (RAID 0), WD Caviar Black SATA3 1TB HDD,
    Evga GTS 450 SC, Gigabyte Superb 720W
    XSPC RayStorm D5 EX240 (Liquid Ultra)
    NZXT Phantom 630 Ultra Tower
    Win 7 SP1 x64;Win 8.1 x64;
    Win 10 x64

  4. #1554
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    michigan
    Posts
    2

    Default Re: Welcome to GIGABYTE Technical Support!

    [QUOTE=stasio;451612]Which motherboard you have (with Wi-Fi 802.11 b/g/n) ?

    http://download.gigabyte.eu/FileList...150)_1.1_e.pdf


    I have a G1 Assassin 2 MB w/150 Wifi card, I am running windows 8 as well. I have the cloud running in tray, but I think there are other applications that are needed??

  5. #1555
    stasio's Avatar
    stasio is online now GIGABYTE Elite
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    My
    Posts
    5,692

    Default Re: Welcome to GIGABYTE Technical Support!

    Quote Originally Posted by pistol View Post
    I have a G1 Assassin 2 MB w/150 Wifi card, I am running windows 8 as well. I have the cloud running in tray, but I think there are other applications that are needed??
    Only drivers from GB page:
    GIGABYTE - Motherboard - Socket 2011 - G1.Assassin 2 (rev. 1.0)

    Also read this:
    GIGABYTE 7 series Ultra Durable Motherboards
    GIGABYTE Cloud OC
    GA-Z170X-SOC Force , Kaby Lake...
    GA-Z97X
    -SOC Force ,
    Core i7-4790K @ 4.9 GHz
    GA-Z87X-UD3H ,Core i7-4770K @ 4.7 GHz
    G.Skill F3-2933C12D-8GTXDG
    @ 3100 (12-15-14-35-CR1) @1.66V
    2xSSD Corsair Force GS 128 (RAID 0), WD Caviar Black SATA3 1TB HDD,
    Evga GTS 450 SC, Gigabyte Superb 720W
    XSPC RayStorm D5 EX240 (Liquid Ultra)
    NZXT Phantom 630 Ultra Tower
    Win 7 SP1 x64;Win 8.1 x64;
    Win 10 x64

  6. #1556
    MCmcGee is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    NC
    Posts
    11

    Question Re: Welcome to GIGABYTE Technical Support!

    My specs
    GA-MA74GM-S2 rev 4.1 motherboard 740G chipset
    AMD Athlon II X4 CPU
    Dual BIOS v6.00
    4GB (2x2gb)Patriot G Series DDR2 SDRAM 10672006MHz
    Cooler Master 460W ATX 12V v2.31 PSU
    ATI Radeon 5770 video card
    CD/DVD Write Master
    Seagate Barracuda 500GB 7200 RPM 3.5 inch sata hard drive

    A few days ago, I'm not quite sure but I think I caught a virus so did a system scan with microsoft essentials and restarted the pc.No problems with POST after that, it goes to the loading operating system screen and nothing happens beyond that point.I Keep getting stuck at the loading operating system screen.Welcome to GIGABYTE Technical Support!-loading-operating-system-jpg

    What I've tried:
    -I reflashed the BIOS with my OnChip sata type to "native IDE" and I get the same thing but with a message saying "AMD Data Change...Update New Data to DMI!"
    -I tried RAID but I wasnt sure what I was doing so I stopped midway.
    -I set the sata type to AHCI and I got the same original loading screen.
    -I tried to setup XRecovery(F9) with the utility CD in the bay but it just gets stuck at the same screen when it prompts me to push any button(nothing happens)
    -I turned off the pc,unplugged the power cable, pushed the power button to get rid of any residual power and took out the CMOS for a while.That didnt do anything.
    -I've switched cables to different ports but no changes in effect.

    I was told I should try resetting my sata ports to RAID but I don't know how to do that with one Hard drive.Is there any way you could help?
    Last edited by MCmcGee; 03-24-2013 at 08:36 AM. Reason: adding a picture

  7. #1557
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    30

    Exclamation Re: Welcome to GIGABYTE Technical Support!

    I have run into a bug that needs to be addressed in this post:- Overclocking Bug detected in bios F16 (GA-Z77X-D3H) v1.1

  8. #1558
    kovalski is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Brazil
    Posts
    1

    Default Re: Welcome to GIGABYTE Technical Support!

    I'm trying to use F3-17000CL9Q2-32GBZH with my new GA-X79S-UP5, I7 3820 and PSU corsair CX600.
    I already tried use one stick at time, change the slot...but nothing work.


    But, the system not boot, just beeping. If i try with common DDR3 2GB its boot up!


    some one can help me?

  9. #1559
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    30

    Default Re: Welcome to GIGABYTE Technical Support!

    Thanks Stasio it worked

  10. #1560
    IrishSkinHeAD is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    irish
    Posts
    4

    Default Re: Welcome to GIGABYTE Technical Support!

    I'm having the error 51, I've updated my BIOS, I did not get a result. Help. No use Enable X.M.P

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 42 users browsing this thread. (0 members and 42 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •