Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 187 of 187 FirstFirst ... 87137177185186187
Results 1,861 to 1,865 of 1865

Thread: Welcome to GIGABYTE Technical Support!




  1. #1861
    Join Date
    May 2019
    Location
    Cardiff
    Posts
    1

    Default Re: Welcome to GIGABYTE Technical Support!

    Hi there I have at the moment a GA-M61SME-S2 with 2gb of ram on 2 seperat channels. And was wondering if I could upgrade to 8gb ram 1x4gb 1x4gb on separate channels. Would this motherboard be compatible running 64 bit win 7.

    Thanks.

    .. Jay..

  2. #1862
    stasio's Avatar
    stasio is online now GIGABYTE Elite
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    My
    Posts
    5,807

    Default Re: Welcome to GIGABYTE Technical Support!

    Quote Originally Posted by Cannon Jay View Post
    Hi there I have at the moment a GA-M61SME-S2 with 2gb of ram on 2 seperat channels. And was wondering if I could upgrade to 8gb ram 1x4gb 1x4gb on separate channels. Would this motherboard be compatible running 64 bit win 7.

    Thanks.

    .. Jay..
    Yes....

    2 DDR2 DIMM memory slots (supports up to 8GB memory)(Note 1)
    Supports dual channel DDR2 800/667/533/400 DIMMs
    Supports 1.8V DDR2 DIMMs

    (Note 1) Due to the limitation of Windows 32-bit operating system, when more than 4GB of physical memory is installed, the actual memory available for the operating system will be less than 4GB; Windows 64-bit operating system doesn't have such limitation.
    Z390 AORUS Master,
    GA-Z170X-SOC Force , Kaby Lake...
    GA-Z97X
    -SOC Force ,
    Core i7-4790K @ 4.9 GHz
    GA-Z87X-UD3H ,Core i7-4770K @ 4.7 GHz
    G.Skill F3-2933C12D-8GTXDG
    @ 3100 (12-15-14-35-CR1) @1.66V
    2xSSD Corsair Force GS 128 (RAID 0), WD Caviar Black SATA3 1TB HDD,
    Evga GTS 450 SC, Gigabyte Superb 720W
    XSPC RayStorm D5 EX240 (Liquid Ultra)
    NZXT Phantom 630 Ultra Tower
    Win 7 SP1 x64;Win 8.1 x64;
    Win 10 x64

  3. #1863
    Join Date
    Jun 2019
    Location
    Russia
    Posts
    1

    Default Re: Welcome to GIGABYTE Technical Support!

    Hello! Have G1.Guerilla socket 1366 and intel xeon x5650. At the default it works good but if I change some setting (any setting, like Frequency or voltage) it goes to reload and make default settings.
    This motherboard doesn't support this CPU officially but it works.
    Help please to overclock this CPU! Maybe someone know how to modify bios for this cpu.
    Sorry for my English, and thanks!

  4. #1864
    stasio's Avatar
    stasio is online now GIGABYTE Elite
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    My
    Posts
    5,807

    Default Re: Welcome to GIGABYTE Technical Support!

    Which BIOS you have installed...?
    Google web and you will found that latest BIOS support your xeon x5650.

    GigaByte Gigabyte G1 Assassin Mobo Compatible PC CPUs
    Z390 AORUS Master,
    GA-Z170X-SOC Force , Kaby Lake...
    GA-Z97X
    -SOC Force ,
    Core i7-4790K @ 4.9 GHz
    GA-Z87X-UD3H ,Core i7-4770K @ 4.7 GHz
    G.Skill F3-2933C12D-8GTXDG
    @ 3100 (12-15-14-35-CR1) @1.66V
    2xSSD Corsair Force GS 128 (RAID 0), WD Caviar Black SATA3 1TB HDD,
    Evga GTS 450 SC, Gigabyte Superb 720W
    XSPC RayStorm D5 EX240 (Liquid Ultra)
    NZXT Phantom 630 Ultra Tower
    Win 7 SP1 x64;Win 8.1 x64;
    Win 10 x64

  5. #1865
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    FL
    Posts
    5

    Default Re: Welcome to GIGABYTE Technical Support!

    Have a question...have a Z390 Aorus Master that some times shows "FFFFFF" in the CPU frequency area of the bios when in bio MIT settings, etc. It will also show "FFFFFF" in the save profiles section of bios when entering one of the numbered titles to save under also. This intermittent, but once it occurs, only a clear CMOS will usually bring it back to normal. This generally happens after a reboot. Say you clear CMOS, enter bios and set everything up, then once it reboots, if you enter bios afterwards, these entry fields will have the "FFFFFF" shown and you can't delete them or see the actual value. I have used Q-Flash to flash bios F8 & F9C and it seemed like to was gone with F9C, but since showed back up again, this time when attempting to flash bios back to F8, the "FFFFFF" showed up in the bios name area of Q-Flash, so I have to reboot it and try again maybe 1-2 times in Q-Flash before I didn't get "FFFFFF" affecting the bios name. Seen this on an older Z270 Gaming 9 I had that was sent to Gigabyte for a bios LED display illegible repair and when it came back, I haven't noticed it occurring anymore. Is this a bios bug or possible bad bios chip?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 27 users browsing this thread. (0 members and 27 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •