Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: Numerous problems first build




  1. #11
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    6

    Default Re: Numerous problems first build

    Does the F11 BIOS have different options compared to the F4 do you know? What was it about it that solved your problems?

  2. #12
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    36

    Default Re: Numerous problems first build

    the problem was memory test errors with F9 and F10...
    i dont think there was any real problem with them
    just for those running Memtest or whatever
    as far as updating the bios, i have never had any problem with that @bios program, and if you did, you could switch to the other bios
    its dual bios after all :P


    good luck
    Intel Core2Duo E6750 @ 3.52Ghz ('Conroe') - stock voltage!
    Gigabyte GA-P35-DS4 rev. 2.0
    Arctic Cooling Freezer 7 Pro
    Crucial Ballistix Tracer 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Desktop Memory - Newegg 'Lanfest' edition
    (running 5:6 at 527mhz on stock voltage +.05)
    74G WD Raptor 10,000RPM
    BFG 8800GTX OC
    M-Audio Revolution 5.1
    Seasonic S12 600W PSU
    Intel® PRO/1000 PT Gigabit lan

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •