Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Help!! Gigabyte GA-EP35-DS3R does not post




  1. #11
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: Help!! Gigabyte GA-EP35-DS3R does not post

    Yeap! I would!

    I do green dot hidden somewhere on front area, and a light blue on rear or inside

    *EDIT*

    Ya, a case speaker will help you alot

  2. #12
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    5

    Smile Re: Help!! Gigabyte GA-EP35-DS3R does not post

    Thank you all for your answers!! It turns out that my problem was, of all things, a loose wire to the pushbutton on the Antec 900 case!! The 'pwr" wire was not shorting the power connection on the mobo... Once I fixed the problem with the wire, the system finally posted!!

    Thanks again!!

    Nonetheless, I intend to install the case speaker once it arrives to ease any future troubleshooting.

  3. #13
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: Help!! Gigabyte GA-EP35-DS3R does not post

    Nice find! Glad for you it was something simple!

    That is the usual in my case as well, spend a week trying to find the problem and find out later by doing something else it was a tiny overlooked simple thing!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •