Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: GA-N650SLI-DS4 won't post




  1. Default GA-N650SLI-DS4 won't post

    Hello,

    I had to restart the computer last night. Now, it just hangs on the post screen. I've already tried pulling the battery and power supply and waiting a few hours. It will post after a few hours, but it says to use the Default or the Last Known Good. Then, it tries to post again and hangs on the post screen.

    When it hangs on the post screen, the keyboard doesn't work - PS/2 and USB.

    I've already tried every memory combination - one stick, two, and swapping slots.

    I've also tried running it without the hard drives with no luck.

    My operating system is XP Pro and the BIOS was updated to F7. The rest of the system is in my signature.

  2. #2
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: GA-N650SLI-DS4 won't post

    When was the BIOS updated? If just before these issues, I would suggest you go back a BIOS version if you can

    Can you test that ram on another setup? Just wondering. If you did just flash the board, did you flash it in windows?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •