Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 5 of 5

Thread: GA-X48-DS5 rebooting




  1. #1
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2

    Default GA-X48-DS5 rebooting

    Hi

    Just bought a bunch of new components and the system, boots, shuts off CPU fan, starts CPU fan, powers off, and then continues like this.

    Specs:
    Q6600 (G0)
    2 GiG OCZ Gold XTC DDR2 PC6400 (duel kit, tried with 1 stick)
    Corsair HX620 PSU
    nVidia 8800GTS

    I have tried the memory out (beeps), in different slots etc.
    I have tried another PSU that works with a 4600 AMD system, same problem
    Tried 2x12V and 4x12V connectors, same problem
    No 2 or 4 12V connectors does not reboot the system
    CPU out does not reboot system

    I will be getting a new CPU tomorrow to try, but some help would be greatly appreciated.

    Regards,
    Glenn

  2. #2
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: GA-X48-DS5 rebooting

    You sure your power switch is connected properly? I would suggest one stick of ram, and nothing else connected drives or anything. And if you can and have a older gfz card, pcie or pci try that, I have helped a couple people here with DOA 8800GT and GTS, have you used this card before? Can you test it elsewhere

  3. #3
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2

    Default Re: GA-X48-DS5 rebooting

    Thank you very much for such a quick response.

    As it turns out, I had some other 6400 OCZ here, and in explaining to my gf that the RAM cant possibly be the problem and shoving in the other OCZ, the damn thing posts.

    So, case closed for now.

    Regards,
    Glenn

  4. #4
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: GA-X48-DS5 rebooting

    Yeap! Some ram just wont work, some needs voltage adjusted BEFORE you put it in. So you could try that, set the proper voltages for the ram you wanted to use, then shut down and put it in

    If no luck, RMA that junk!

  5. #5
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Australia
    Posts
    1,183

    Default Re: GA-X48-DS5 rebooting

    Wish Mine was that simple
    Lian Li PC-7F Chassis Black
    Gigabyte GA-X48-DS5 MB (Rev. 1.1 BIOS v.F8c)
    Gigabyte ODIN GT 800Watt PSU
    Intel Core2Quad Q9550 E0 @ 3.4Ghz @ 1.25vcore
    Noctua NH-U12P + AS5
    G.Skill 2X2GB F2-8500CL5D-4GBPK
    2 X ATI Radeon HD4850 512MB (Crossfired)
    Dell Ultrasharp 2209WA IPS
    2 X 1TB Seagate 7200.11 in RAID 1
    Pioneer DVR216 SATA DVD MultiDrive
    Windows 7 Ultimate X64 RC1 (Build 7232)
    ------------------------------------------------
    Gigabyte Poseidon Chassis
    Gigabyte GA-EP45-DS3 (Rev. 1.0 BIOS v.F9)
    ASUS Artic Square CPU Cooling with AS5
    Thermaltake TR2 RX 550Watt PSU
    Intel Core2Duo E8500 E0 @ 3.8Ghz @ 1.25vcore
    Corsair 2 X 2Gb XMS2 PC6400C5 DDR2
    NVIDIA GeForce 8800GT 512MB
    1 X Seagate 1TB 7200.12 + Seagate 750GB 7211.11
    Sony SATA DVD MultiDrive
    Windows 7 Ultimate X64 RC1 (Build 7232)
    ------------------------------------------------

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •