Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 8 of 8

Thread: GV-NX88T512HP no output signall




  1. #1
    Join Date
    May 2008
    Posts
    6

    Default GV-NX88T512HP no output signall

    Im going crazy.
    I fix one thing other thing pop's out.


    I was removing SATA bracket from P35C-DS3R to find out my MO revision (to fix previous problem). The power was off. Before that everything was working ok.

    I removed the bracket, put it back in on the same place, turned on the mashine and NO picture on my screen (which is working i tried with my laptop),and i didn't even went close to graphic card

    The fan on graphic card is working, and by the sound the system boot's normally, but i just can get the graphic card to produce any signal.

    UPDATE:
    I think it produces signal, but the screen i black

    So now i can fix anything, because i don't see anything.

    UPDATE:
    It started to work after leaving the comp off for two hours.
    I think im cured today
    Last edited by pisc99; 05-22-2008 at 06:10 PM.

  2. #2
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: GV-NX88T512HP no output signall

    WoW, just about to suggest maybe you static shocked your card.

    Glad to hear you got it working

  3. #3
    Join Date
    May 2008
    Posts
    6

    Default Re: GV-NX88T512HP no output signall

    It happened again.
    Now i really didn't do anything.

    I just turned on my PC and i turned my monitor after my PC (wrong order i know), a nd black screen again, and it was working fine for two days.



    Is it possible that somethings bugging the card or something.

    Update:
    forget to ask, you can statically shock the card and it will not work for some time.
    Last edited by pisc99; 05-25-2008 at 12:54 AM. Reason: UPDATE

  4. #4
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: GV-NX88T512HP no output signall

    Could be a loose cable, check all connections to be sure they are fully plugged in. Or maybe your PSU is dying, do you have a different one to test with?

  5. #5
    Join Date
    May 2008
    Posts
    6

    Default Re: GV-NX88T512HP no output signall

    cables are all ok.
    I just played Crysis at full detail for two days straight.
    If it didn't die then.

    I will wait again two hours and see.

    As for static shock i don't think it's that because then it would die before, it's something else.

  6. #6
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: GV-NX88T512HP no output signall

    Ya, if you shocked the card it would not work at all. And you would likely have noticed (Heard or felt) the shock, but sometimes not. But yeah since it is working since then that is probably not what it is.

  7. #7
    Join Date
    May 2008
    Posts
    6

    Default Re: GV-NX88T512HP no output signall

    I'll return it on monday in the shoop.

    My whole configuration, and see what comes out of it.
    I presume it's graphic card problem. not MO

  8. #8
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •