Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: GA-X38-DQ6 won't boot - scanning for BIOS




  1. #1
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    5

    Default GA-X38-DQ6 won't boot - scanning for BIOS

    I unplugged everything from my PC, moved it about 10 feet, plugged everything back in and when I tried to boot the PC I get the following messages:

    Award Boot Block BIOS V1.0

    Scanning BIOS Image in Hard Drive
    ...

    After the message appear the system powers off and then back on and the same messages are displayed. The system does this over and over again.

    I know the system drive works because I plugged into another computer and was able to access it.

    Any ideas on what I should do next. The mother board is a GA-X38-DQ6.

    Thanks for your help.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    5

    Default Re: GA-X38-DQ6 won't boot - scanning for BIOS

    Never mind, I was able to clear CMOS and get things working again.

  3. #3
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: GA-X38-DQ6 won't boot - scanning for BIOS

    Lucky you! Be sure to lock PCIE Freq to 100. Just incase that caused it, and if you have a floppy install it and set it as the first boot device incase you run into this issue later on it may come in handy

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •