Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: GA-X48T-DQ6.....is it safe to flash F5 yet?




  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    25

    Smile GA-X48T-DQ6.....is it safe to flash F5 yet?

    Sorry to hear about the drama's with the F5 bios, I hope everyone involved is up and running again. I am curious to know if the F5 release has been amended and safe, also could someone please direct me to some information on how to flash the bios properly as this is my first attempt. Thanks in advance.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    12

    Default Re: GA-X48T-DQ6.....is it safe to flash F5 yet?

    As long as you get the latest one I believe dated 7/21/2008. I flashed this without issue.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    5

    Default Re: GA-X48T-DQ6.....is it safe to flash F5 yet?

    Darkstar_WPB, what did you use to flash your bios? Qflash, @bios, or the DOS flash utility?

  4. #4
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    25

    Default Re: GA-X48T-DQ6.....is it safe to flash F5 yet?

    Thanks for the replies, much appreciated.

  6. #6
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    25

    Default Re: GA-X48T-DQ6.....is it safe to flash F5 yet?

    Also I know there are pdf's on gigabytes website regarding how to use qflash, but lsdmeasap do you have tips or maybe direct me to a better qflash method? I have been reading the other threads but am a bit nervous since this is my first attempt. Thanks a million.

  7. #7
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Taipei, Taiwan
    Posts
    398

    Default Re: GA-X48T-DQ6.....is it safe to flash F5 yet?

    f5 BIOS ON GIGABYTE WEBSITE IS OK NOW.

  8. #8
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    25

    Default Re: GA-X48T-DQ6.....is it safe to flash F5 yet?

    Thanks Janus. Should I just follow the motherboard manual in using qflash or is there more information somewhere else? (yes I downloaded pdf)

  9. #9
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: GA-X48T-DQ6.....is it safe to flash F5 yet?

    Yes the Manual will tell you just fine how Qflash works, it is very easy to use.

    You will be fine, just be sure you are not overclocked into a clock you have not tested to be stable and BE SURE you have the correct BIOS for your board/revision.

    If you are Overclocked and you are not sure, just make a new BIOS profile and setup some default settings for your cpu and ram and save it as "Default" then go back and rename your other profile Overclocking. Then use the Default one to flash with. F11 and F12 are the BIOS profile keys. F11 is save and F12 is load, just make a few changes and then name that profile and save it.... and so on. You will see how easy this is once you get in there, very nice feature!!!

  10. #10
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Taipei, Taiwan
    Posts
    398

    Default Re: GA-X48T-DQ6.....is it safe to flash F5 yet?

    of course.

    and if you mind F5 BIOS
    you can also mail me to get F6a BIOS

    Janus.yeh@gigabyte.com.tw

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •