Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 32 of 32

Thread: New board and cpu, dead dead dead.




  1. #31
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    15

    Default Re: New board and cpu, dead dead dead.

    Its ALIVE!!!!!!!!

    mwahahahahahaha

  2. #32
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: New board and cpu, dead dead dead.

    Well I have the exact opposite thoughts, I hate WD drives and often get PC's brought in with dead drives in them or need RMA for various other reasons.

    And I love and swear by Seagates and never have issues with them. Let me know if you need the RMA page, but sounds like you know it already.

    Now, the fact that you say you have RMA'd four drives here lately has me worried. Was these drives all connected to this PC we are talking about here? If so you may have a faulty PSU that is killing them by incorrect or insufficient voltages being supplied. And if this is the case and they all were in this system I would for sure NOT use it anymore until I did buy a new Power Supply.

    Wattage may or may not be the issue so much as incorrect/insufficient voltages being output from the PSU, which can happen with any PSU/brand

    I told you a day or two ago to try with no drives, Glad you did try it instead of sending more items back first.

    Glad you got it working for now though, that is NICE! I know how it sucks to not have your system!

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •