Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 41 to 50 of 53

Thread: New Messages boot and fps problems with 4870




  1. #41
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: New Messages boot and fps problems with 4870

    Did you try all those different PCI-E Frequency's? And do you have your ram at it's full rated wattage?

    If so, can you please also test if 1 stick only helps

    And can you try all BIOS settings at stock, and again with all BIOS settings at stock except the 100 -110 PCIE and manually set all Voltages

    And have you tested any of the 7.4 or 7.5 versions of the drivers? >>>
    http://www.oldapps.com/old_version_ati.php
    Last edited by Lsdmeasap; 10-01-2008 at 09:18 PM.

  2. #42
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    23

    Default Re: New Messages boot and fps problems with 4870

    well, i just finished from 100-110.... Nope X:
    witch bios you gave me? cuz i cant find there any bios for 4870...

  3. #43
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: New Messages boot and fps problems with 4870

    I gave you a @BIOS download link for VGA cards on page 4, from gigabyte site >>>
    http://forums.tweaktown.com/f69/new-...tml#post262265

    Post #40 linked ^^^

    Try 110-115, but stop after that for sure. I dont think it is the issue I think you need to RMA the card really. Have you tried a Second PCI power cord from your PSU to it?

    Have you tried a Older BIOS for your board?

  4. #44
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    23

    Default Re: New Messages boot and fps problems with 4870

    Quote Originally Posted by Lsdmeasap View Post
    I gave you a @BIOS download link for VGA cards on page 4, from gigabyte site >>>
    http://forums.tweaktown.com/f69/new-...tml#post262265

    Post #40 linked ^^^

    Try 110-115, but stop after that for sure. I dont think it is the issue I think you need to RMA the card really. Have you tried a Second PCI power cord from your PSU to it?

    Have you tried a Older BIOS for your board?
    you remember the boot problem? so at 104-107 its solved.. its booted after few tries, but no need to restart... but still @1....
    i afraid take it upped then 110, wierd artifects at windows starts, and the system wont to boot....

    i'm gonna try the Network drivers... and i dont think its the card.
    2 Sapphire 4870 before that one...

  5. #45
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    23

    Default Re: New Messages boot and fps problems with 4870

    well, network didn't helped....
    any way, i'm sure its somewhere in the bios.... Cuz i got this boot problem as well....
    YouTube - Problems with 4870

  6. #46
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    23

    Default Re: New Messages boot and fps problems with 4870

    well i just tried one stick, and tried 111 and 115, nothing... )))):
    damn, i have to fix that...

  7. #47
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    942

    Default Re: New Messages boot and fps problems with 4870

    ZaKash,

    Is the Windows Install fairly clean, bar service packs and utilities (such as Cpuz etc)?
    GA-P35C-DS3R Rev2.0 F11 bios, E8200 (@3.0Ghz), OCZ DDR3 PC3-10666 Reaper 4GB (@1200Mhz), Xonar D1, 8800GTS 512, Corsair HX520 (Single 12volt line, Max 40A), WDC 3200aaks/5000aaks in AHCI mode, Vista 64 Premium.

  8. #48
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: New Messages boot and fps problems with 4870

    Test this card in another system, you will almost for sure find it is the card itself.

    You never said why you RMA 2 others before, but that has nothing to do with this one right?

  9. #49
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    23

    Default Re: New Messages boot and fps problems with 4870

    Quote Originally Posted by Lsdmeasap View Post
    Test this card in another system, you will almost for sure find it is the card itself.

    You never said why you RMA 2 others before, but that has nothing to do with this one right?
    nope, well i'm going to check it in another system... update you in a half houer?

  10. #50
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    23

    Default Re: New Messages boot and fps problems with 4870

    well, its the card....

    Thanks for the help guys, i'm going to the store tomarrow...
    Hope for good.

    And thanks again! i will update you soon.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •