Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 1075 of 1087 FirstFirst ... 7557597510251065107310741075107610771085 ... LastLast
Results 10,741 to 10,750 of 10866

Thread: GIGABYTE Latest Beta BIOS




  1. #10741
    marlonws is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Brazil
    Posts
    4

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    I'm on bios F21b on GA-Z170X-GAMING 3, and have no option on bios to activate Wake On Lan.

    Proceed?

  2. #10742
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Moldova
    Posts
    2

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Hello, I need a bios for z170xp-sli, so I could overclock the CPU skylake nonK. thanks beforehand

  3. #10743
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    USA
    Posts
    2

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by Leytenant View Post
    Hello, I need a bios for z170xp-sli, so I could overclock the CPU skylake nonK. thanks beforehand
    The F6g is the latest I found here that allows non-k overclocking, the earlier F6e and more info can be found here, good luck.
    Last edited by lgarner972; 02-20-2017 at 07:24 AM.
    GA-Z170XP-SLI BIOS F6g, Core i5-6400 @ 4.02GHz 1.25V
    G.Skill DDR4 16GB F4-2400C15D-16GVR
    SSD Samsung 850 Pro 128GB, HDD Seagate BarraCuda 1TB
    PNY GTX 770 2GB 2 x SLI
    Antec EA-750 Platinum
    Win 7 Pro SP1 x64

  4. #10744
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Polska
    Posts
    2

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by marlonws View Post
    I'm on bios F21b on GA-Z170X-GAMING 3, and have no option on bios to activate Wake On Lan.

    Proceed?
    I have GA-Z170-Gaming K3 and using F20/F21 Wake On Lan doesn't work at all. No problem with F3h beta and earlier versions. I cannot find any WOL settings in any bios version, but it doesn't wake on latest bioses for sure.

  5. #10745
    marlonws is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Brazil
    Posts
    4

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by cinpl View Post
    I have GA-Z170-Gaming K3 and using F20/F21 Wake On Lan doesn't work at all. No problem with F3h beta and earlier versions. I cannot find any WOL settings in any bios version, but it doesn't wake on latest bioses for sure.
    YesI have triedin every wayto wake upthePC viaWake on LANand nothing.Isthis versionofBIOS orthe motherboardeven if it's notaccept?

  6. #10746
    Weble is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    6

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Anyone know how to flash the backup bios from F20 back to F8 on a Gaming 7? Primary bios flashed back to F8 no issues using FPT but the backup likes F20 and seems to not change.

  7. #10747
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Germany
    Posts
    20

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Is there a way to summon stasio?

  8. #10748
    Weble is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    6

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    I think hes away this month

  9. #10749
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Florida
    Posts
    14

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    (for whenever Stasio gets back)

    I see the X99 Designare EX is not in the list. Any word on latest bios? And since latest Beta one is from August, any advice on whether it's stable or not?
    Pride, honour and purity.

  10. #10750
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    uSA
    Posts
    1

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    I recently updated my bios from version: F4 to version: F20, and have had numerous issues since making the dubious decision to do so.


    Previously I was overclocking my CPU to 4.4 ghz, through the auto performance upgrade function (I know not optimal, but gave me decent vcore and performance)
    I was also using XMP on my Gskillz trident z (f4-3000c15d-32gtz) and getting consistent 3000mhz speed.


    Now I my XMP is only clocking up to 2800mhz, if I upgrade my CPU to 4.4 Ghz my vcore is set at over 1.4v (previously around 1.38). I also am experiencing numerous boot loops randomly.


    I understand I cannot downgrade to F4 or any previous bios version now that I've done this. I also cannot use the dual bios to reset my configuration.




    Any help would be appreciated, preferably with settings that I'm ignoring that could fix the issues or a way to go back to F4.


    Thanks


    cavok

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 187 users browsing this thread. (1 members and 186 guests)

  1. AudiTuner

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •