Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 260 of 1087 FirstFirst ... 160210250258259260261262270310360760 ... LastLast
Results 2,591 to 2,600 of 10862

Thread: GIGABYTE Latest Beta BIOS




  1. #2591
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    77

    Default Re: Gigabyte Latest BIOS

    Hi slopoke please could you let me know where you can download the F9p bios for the UD5. I am sure the mods would not mind you posting where to get it from until atleast this site has a working version. Thanks.

  2. #2592
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Vancouver, BC
    Posts
    7

    Default Re: Gigabyte Latest BIOS

    It is posted at both:

    Station-drivers GIGABYTE GA-EX58-UD5

    and

    Computertechnik JZelectronic

    At least one of those (don't recall which) does not produce a checksum error and flashes properly.

  3. #2593
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    2

    Default Re: Gigabyte Latest BIOS

    Computertechnik JZelectronic

    Here's the working bios 9P

  4. #2594
    Acebmxer's Avatar
    Acebmxer is offline Gigabyte Elite
    Join Date
    May 2009
    Location
    New Jersey, United States
    Posts
    2,817

    Default Re: Gigabyte Latest BIOS

    New Bios GA-EP45-UD3P 1.0-1.1 F10K beta bios

    Computertechnik JZelectronic

    Dont see a release date or change log.
    Main Rig
    Gigabyte z87x-OC
    Haswell i7 4770k - 4.7Ghz @ 1.330v LLC Extreme (L310B492)
    G.Skill F3-1700CL9D-8GBXM DDR3-2133mhz 9-11-10-28 1.65v @ 2800mhz 12-14-14-35 1.7v
    Samsung Green 8GB 2x4GB MV-3V4G3D/US DDR3 1.3v 30nn @ 2200Mhz 11-11-11-32 1.60v
    Sapphire ATI HD 7970 3GB clocked 1200MHz @ 1.181v.
    HiS ATI HD 6950
    Samsung 840 Pro 256GB SSD (boot Drive) on Intel sata3 controller port0
    Corsair Force GT 120 GB Sata3 SSD on Intel sata3 controller port1
    Samsung 320GB HD322GJ 7200 RPM 16M cache on Intel sata3 controller port2
    Sony Optiarc DVD-RW AD-7240S on Intel sata3 controller port5
    CORSAIR CMPSU-850TX PSU
    Swiftech MCP655-B Pump
    EK Supremacy Cpu Block
    Swiftech Mcres Micro Rev 2 Reservoir
    Black Ice GTX Xtreme 360 Radiator





  5. #2595
    stasio's Avatar
    stasio is online now GIGABYTE Elite
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    My
    Posts
    5,691

    Default Re: Gigabyte Latest BIOS

    Thanks guys
    GA-Z170X-SOC Force , Kaby Lake...
    GA-Z97X
    -SOC Force ,
    Core i7-4790K @ 4.9 GHz
    GA-Z87X-UD3H ,Core i7-4770K @ 4.7 GHz
    G.Skill F3-2933C12D-8GTXDG
    @ 3100 (12-15-14-35-CR1) @1.66V
    2xSSD Corsair Force GS 128 (RAID 0), WD Caviar Black SATA3 1TB HDD,
    Evga GTS 450 SC, Gigabyte Superb 720W
    XSPC RayStorm D5 EX240 (Liquid Ultra)
    NZXT Phantom 630 Ultra Tower
    Win 7 SP1 x64;Win 8.1 x64;
    Win 10 x64

  6. #2596
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    J'Habite En Angleterre
    Posts
    2,431

    Default Re: Gigabyte Latest BIOS

    I've just flashed to EP45-UD3p F10k and can confirm that the disappearing network adapter problem when using QuickBoot has been fixed. I can't tell if any other changes have been made, everything seems to be running the same as on F10j, apart form that bug fix.

    It does seem that there has been a display bug introduced in this version though. As you will all know, when changing values that have totals calculated for them such as multiplier, RAM multi etc, as soon as you navigate away from that field, the projected spped of the component is re-calculated and displayed. All work fine except the CPU speed indicator when changing the CPU multi. No matter the Multi selected, the display will show |CPU speed as being FSB x max multi and not FSB x Multi selected, eg I run a 9.5 multi and the projected CPU speed sticks at 10.5 x 411 = 4315MHz. This is just a display bug, actual CPU speed is set correctly.
    Coolermaster CM 690 II advance Case
    Corsair HX750 (CWT, 91%(80+ Gold rated @230V) single 62A 12V rail
    P55A-UD4 v2.0 @ F14
    Core i5 760 @ 20 x 201, 4.02GHz
    TRUE Black with a single Noctua NF-P12 pumping out 55 CFM @ 19db .
    2 x 2GB Mushkin Ridgeback (996902), @ 7-10-8-27, 2010-DDR, 1.66v
    2 x Gigabyte GTX 460 1024MB in SLI (Pre OC'd to 715MHz core and 1800MHz VRAM) @ 850 Core / 4100 Mem.
    Intel X25-M Boot Drive (OS and Programs) 200MB/s Read & 90MB/s Write
    Corsair X32 200MB/s Read & 100MB/s Write
    WD Caviar Blue 640GB C (Steam, Games, Storage, Temp Files & Folders, etc)
    Samsung F3 500GB Backup/Images
    Noctua 1300RPM 19dB case fan (rear extraction)
    3 x 140 MM Coolermaster LED fans (one front intake, one top extraction, one side intake)
    Dell Ultra Sharp 2209WAf E-IPS @ 1680x1050

  7. #2597
    Acebmxer's Avatar
    Acebmxer is offline Gigabyte Elite
    Join Date
    May 2009
    Location
    New Jersey, United States
    Posts
    2,817

    Default Re: Gigabyte Latest BIOS

    Well I never had the disappearing network adapter problem.

    As for the other problem psycho stated is in f10k I dont have that but I do have a similar problem.

    My problem which is not really a problem but it does not work. That is it thinks my Q9650 can use a 9.5 multi with max is 9. It will save as 9.5x450 and display 42750 in M.I.T but on post and in windows still shows 9x450.

    Would be nice to have that extra .5 mulit
    Main Rig
    Gigabyte z87x-OC
    Haswell i7 4770k - 4.7Ghz @ 1.330v LLC Extreme (L310B492)
    G.Skill F3-1700CL9D-8GBXM DDR3-2133mhz 9-11-10-28 1.65v @ 2800mhz 12-14-14-35 1.7v
    Samsung Green 8GB 2x4GB MV-3V4G3D/US DDR3 1.3v 30nn @ 2200Mhz 11-11-11-32 1.60v
    Sapphire ATI HD 7970 3GB clocked 1200MHz @ 1.181v.
    HiS ATI HD 6950
    Samsung 840 Pro 256GB SSD (boot Drive) on Intel sata3 controller port0
    Corsair Force GT 120 GB Sata3 SSD on Intel sata3 controller port1
    Samsung 320GB HD322GJ 7200 RPM 16M cache on Intel sata3 controller port2
    Sony Optiarc DVD-RW AD-7240S on Intel sata3 controller port5
    CORSAIR CMPSU-850TX PSU
    Swiftech MCP655-B Pump
    EK Supremacy Cpu Block
    Swiftech Mcres Micro Rev 2 Reservoir
    Black Ice GTX Xtreme 360 Radiator





  8. #2598
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    23

    Default Re: Gigabyte Latest GA-P55A-UD3 - F5b

    Error! Cannot read the file.
    Any one have a good one?
    Thanks a Bunch

  9. #2599
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    South Africa
    Posts
    48

    Default Re: Gigabyte Latest BIOS

    Quote Originally Posted by julienberthier View Post
    Hi,
    Updated with new BIOS:
    [...]
    GA-EX58-UD4P -F10m
    [...]

    that's new with this one ?

    I would suggest against this one. It seems to have made my machine freeze in MW2 and seems less stable then the beta before it.


    EDIT: Seems to be my card and not the bios so ignore my above statement
    Last edited by jonathankru; 01-25-2010 at 05:19 PM.
    Intel i7 920 D0 @ 4.2Ghz+HT 1.36V / Gigabyte EX58-UD4P / G-Skill 3x2 gig DDR 2133 PERFECT STORM / MSI 5870 1GIG / Corsair HX1000 Watt/ CM Stacker 830 /
    Cooled By: Swiftech Apogee GTZ /Swiftech MCR-320 /1/2" ID Feser Flexible PVC Tubing /Swiftech MICRO Rev2 Reservoir /Swiftech MCP655 variable/Thermalright HR-05-ifx

  10. #2600
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Romania :(
    Posts
    95

    Default Re: Gigabyte Latest BIOS

    Quote Originally Posted by Acebmxer View Post
    Well I never had the disappearing network adapter problem.

    As for the other problem psycho stated is in f10k I dont have that but I do have a similar problem.

    My problem which is not really a problem but it does not work. That is it thinks my Q9650 can use a 9.5 multi with max is 9. It will save as 9.5x450 and display 42750 in M.I.T but on post and in windows still shows 9x450.

    Would be nice to have that extra .5 mulit
    Yeah, same thing happens with UD3R and F12e. That extra 0.5 would have been great.
    GA-EP45-UD3R (F12)
    Zalman CNPS-7000C-CU
    E8400@3.6GHz
    2x2GB A-DATA Vitesta 800+ CL4 Extreme Edition @ 1066MHz@2.0V (5-5-5-15)
    Asus EN9800GT Ultimate @ 810/2000/2200
    Seagate 250GB + WD 500GB + WD 640GB
    Asus DRW 1608-P
    BenQ G2010WP
    Thermaltake TR2 500W
    Windows 7 Pro x64

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 160 users browsing this thread. (6 members and 154 guests)

  1. absic,
  2. AudiTuner,
  3. mastagon,
  4. ROKUGAN,
  5. zappa666

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •