Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 437 of 1085 FirstFirst ... 337387427435436437438439447487537937 ... LastLast
Results 4,361 to 4,370 of 10847

Thread: GIGABYTE Latest Beta BIOS




  1. #4361
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    uk
    Posts
    46

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    anything newwer than f13e for the p45 ud3r stasio?

  2. #4362
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Sweden
    Posts
    26

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Any magical changes on F7f for UD3P ?
    Gigabyte P67A-UD3P , I5 2500K@5ghz 1.35v , A-DATA DDR3 1866mhz , XFX HD6870, Corsair Force F120

  3. #4363
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    74

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    stasio


    GA-P67A-UD7 - F8f

    link is reporting virus and also its an html

    regards
    Sergio
    ASUS M5G BIOS 1001
    I3570K@ 5GHz Offset +0.25 On Water LLC 75%
    2x4Gb Team X@ 2600 10-12-12-22 1T
    2x Intel SSD 520 120GB SataIII
    2x F3's 1TB RAID0
    SLI EVGA GTX680@ +195 + 545
    CORSAIR AX1200
    CROSSOVER 27Q
    Coolermaster HAF X




  4. #4364
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    usa
    Posts
    25

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    My MB was died yesterday p67a-ud3p now i have cpu no MB :(

  5. #4365
    stasio's Avatar
    stasio is offline GIGABYTE Elite
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    My
    Posts
    5,688

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by andressergio View Post
    stasio


    GA-P67A-UD7 - F8f

    link is reporting virus and also its an html

    regards
    Sergio
    Reuploaded.

    Updated with new BIOS:

    X58A-OC - 006

    -25.Feb 11
    Last edited by stasio; 03-04-2011 at 11:05 AM.
    GA-Z170X-SOC Force , Kaby Lake...
    GA-Z97X
    -SOC Force ,
    Core i7-4790K @ 4.9 GHz
    GA-Z87X-UD3H ,Core i7-4770K @ 4.7 GHz
    G.Skill F3-2933C12D-8GTXDG
    @ 3100 (12-15-14-35-CR1) @1.66V
    2xSSD Corsair Force GS 128 (RAID 0), WD Caviar Black SATA3 1TB HDD,
    Evga GTS 450 SC, Gigabyte Superb 720W
    XSPC RayStorm D5 EX240 (Liquid Ultra)
    NZXT Phantom 630 Ultra Tower
    Win 7 SP1 x64;Win 8.1 x64;
    Win 10 x64

  6. #4366
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    PA
    Posts
    18

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by yoyo711 View Post
    My MB was died yesterday p67a-ud3p now i have cpu no MB :(
    LOL. Thats cause you were running 5.2ghz @1.54v 24/7 dumb.ass. (OCN). No offensive but it's your own fault.

    Anyone test the new UD3P bios? I'll be updating tomorrow as long as there is no bugs.

  7. #4367
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Russia, Moscow
    Posts
    8

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Unfortunately with F8f bios in my sistem GA-P67A-UD7 Windows7 not boot. Stops with black screen when try to boot windows from my Intel SSD 160gb g2 on Intel SATA 3.0. With other bioses F7e, F8x wit the same parameters in bios (only switch from IDE to ACHI mode) there is no such problems. I have 6 Hdds, 2 of them on Intel Sata 3.0, others on marwell controllers. Plus DVD on Intel SATA 2.0. Any others have the same problems?

  8. #4368
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Croatia
    Posts
    73

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Look like Gigabyte is having serious problems with SSDs (Intel X25M 80Gb in my case). The newer BIOS version, the worse problems with booting.
    What's happening with AHCI and SSD support? Could somebody point them this problems please?

  9. #4369
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Aubagne
    Posts
    18

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Is it a message like this ?
    A disk read error occurred
    Press Ctrl+alt+del to restart

    I've got this issue when I activate the AHCI mode with my SSD

  10. #4370
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Russia, Moscow
    Posts
    8

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by Jay113 View Post
    Is it a message like this ?
    A disk read error occurred
    Press Ctrl+alt+del to restart

    I've got this issue when I activate the AHCI mode with my SSD
    For me only blank black screen after message "Operating System is Loading..." WTF
    Last edited by al_bo; 03-04-2011 at 06:26 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 196 users browsing this thread. (1 members and 195 guests)

  1. AudiTuner

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •