Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 605 of 1087 FirstFirst ... 105505555595603604605606607615655705 ... LastLast
Results 6,041 to 6,050 of 10862

Thread: GIGABYTE Latest Beta BIOS




  1. #6041
    Join Date
    May 2012
    Location
    USA
    Posts
    6

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by stasio View Post
    Updated with new BIOS:

    GA-Z77X-UD5H - F8c
    GA-Z77X-UD3H - F10


    - 18.May 12
    just tried f10 bios with my z77x-ud3h, my USB keyboard and mouse still do not work with this bios. the last time they worked was bios F7.

    Bios F8, F9, F10 all broke this feature with the exact same keyboard mouse.

    also the manual states to use the USB ports next to the LAN port because those are the intel chipset ports but the kb/mouse do not work in bios on those ports (even with bios F7)

    in fact, the only ports the kb/mouse works on are the top two ports next to the ps/2 port


    summary:
    f7: USB only works on top two ports next to ps/2 in bios
    f8: no USB ports work in bios
    f9: no USB ports work in bios
    f10: no USB ports work in bios

  2. #6042
    Join Date
    May 2012
    Location
    Nurburgring wroom wroom
    Posts
    13

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    GA-Z77X-UD5H - F8c

    anybody tried this one?
    some description would be nice,what changes have

  3. #6043
    Join Date
    May 2012
    Location
    USA
    Posts
    6

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by draccy View Post
    GA-Z77X-UD5H - F8c

    anybody tried this one?
    some description would be nice,what changes have
    you can try, like i did

  4. #6044
    Join Date
    May 2012
    Location
    Kuwait
    Posts
    5

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Is the new bios for UD5H works for Corsair K90 or Logitech 510 keyboards ?

  5. #6045
    Join Date
    May 2012
    Location
    PL
    Posts
    1

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    hello, i have z77x-ud3h and my samsung ssd 830 128GB (last firmware) dont boot on bios F8, F9 and F10. Loop gigabyte uefi logo screen. Boot properly on F5, F7. What can i do? In '@BIOS' is F7 <-- this is official or what?
    Last edited by x123x; 05-22-2012 at 01:43 AM.

  6. #6046
    Join Date
    May 2012
    Location
    Earth
    Posts
    1

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    hello, i was following the topic and is there any news about the bios to support ivy on z68?
    i'm waiting for good news so i don't have to change my board.

  7. #6047
    stasio's Avatar
    stasio is online now GIGABYTE Elite
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    My
    Posts
    5,691

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Updated with new BIOS:

    GA-Z77-D3H - F13x

    - USB fix (Corsair & Logitech)
    - 22.May 12

    Z68 UEFI:
    G1.Sniper 2 - U1A

    - UEFI AMI BIOS
    - 22.May 12
    Last edited by stasio; 05-22-2012 at 06:33 PM.
    GA-Z170X-SOC Force , Kaby Lake...
    GA-Z97X
    -SOC Force ,
    Core i7-4790K @ 4.9 GHz
    GA-Z87X-UD3H ,Core i7-4770K @ 4.7 GHz
    G.Skill F3-2933C12D-8GTXDG
    @ 3100 (12-15-14-35-CR1) @1.66V
    2xSSD Corsair Force GS 128 (RAID 0), WD Caviar Black SATA3 1TB HDD,
    Evga GTS 450 SC, Gigabyte Superb 720W
    XSPC RayStorm D5 EX240 (Liquid Ultra)
    NZXT Phantom 630 Ultra Tower
    Win 7 SP1 x64;Win 8.1 x64;
    Win 10 x64

  8. #6048
    Join Date
    May 2012
    Location
    Germany
    Posts
    2

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Hello,
    I can not understand it! Why are there problems with keyboards day to day?
    This one does not come into the BIOS, or boot problems with the keyboard has? This may not be in today's time.
    I bought the Gigabyte G1.Sniper M3. My G510 keyboard is recognized for example in the BIOS version F4 F5A beta F5C. Bios F5B Beta, F5, F6, not detected.
    What are they doing?
    Then another cold start problems when the PC's G510 switch bug.
    Press the Power button! no picture takes a little nothing, goes out and starts itself again as a cold start and going into the bios but without holding it only with inscription GIGABYTE DualBIOS UEFI.
    Come out and starts again as normal. That pisses me off!
    A cheap USB keyboard works without problems.

    brunob.
    Last edited by brunob; 05-22-2012 at 06:39 PM.

  9. #6049
    nikpoth is offline Junior Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Hellas
    Posts
    15

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    I tryed the bios Z68XUD4.U1A. Unfortunately it despite a lot of problems still. I realised problem with: Realtek HD Audio manager, game and films does not function the sound rightly.No vcore/llc settings for my sandy. Also as it was reported, g510 keyboard does not function before boot. (del- alt+f12) In in favour, the very beautiful environment uefi, it is I believe something that was absent! Unfortunately he is basic my pc and obligatorily it should I wait for for new bios.
    Backup bios seems to be destroyed by flash procedure, it erased, wrote and verified twice. alt-f12 just brings up the boot menu like I pressed just f12.
    So did I miss something, or is there no way back, and I just have to wait for an update?

    My Sorry for bad English

  10. #6050
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    NL
    Posts
    229

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Yeah I got simmilar results, only I'm not using realtek soft, just the basic MS ones and they do work, the realtek ones messed up from the start on my 4.0 set. SLi is also not working, got 2 cards in but can't sli them, don't know about xfire. I suppose now we just have to wait for updated bios or for a flashtool that allows flasing back to award, to restore full functionality.

    Got some odd probs too, like bootlooping from standby and off condition (yes it's still there, even with the new bios) and problems to get 4 sticks @ 2133. At first I thought I had it running but the sticks where only at 1333, setting for 2133 results in fast beeping, shutdown, oc-fail.
    - Z68X-UD3H-B3(rev 1.3), bios F12
    - I5-2500k [3148C059], cooled by scythe mugen2 rev.b with 1500rpm pwm-fan on cpufan header.
    - 8G(2x4G) Corsair Vengeance LP CML8GX3M2A1600C9W,Low profile/Low voltage, DDR1600/C9-1.35v. Slots 1&2.
    - 16G(4x4G) Samsung M378B5273DH0-CH9 1333 @ 2133-c11. w1.55v

    - Seasonic M12D SS850-EM , 850W Semi-Modular PSU with 80A at 12V.
    - 2x EVGA GeForce GTX285-1GB in SLi, 4x 6pin power and bridge connected.[PCIEX_16 and PCIEX_8]
    - Hauppauge HVR2200 PCIE 1x tv-tuner card.[PCIEX1_3]
    - Intel controller in raid mode.
    - 2x WD 500G blacks in raid0 on intel port 0-1.
    - 1x WD 1000G black on intel port 2.
    - 1x OCZ Vertex2 (32nm) on intel port 3.
    - 1x Optiarc DVDRW on intel port 4.
    - 1x Samsung 500G on marvell port 0.
    - 24" LCD monitor @ Geforce 0, lower HDMI port.
    - 17" LCD monitor @ Geforce 0, upper HDMI port.
    - 19" LCD tv @ intel/onboard HDMI.
    - 4ch analoge speakers, cambridge dtt set.
    - internal spdif header connected to Geforce 0.
    - front usb connected.
    - front ac97 connected.
    - front cardreader (usb) connected.
    - rear 4x usb bracket.
    - ms media keyboard, ms comfort mouse. usb, wired.
    - w7x64-sp1.



Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 190 users browsing this thread. (2 members and 188 guests)

  1. AudiTuner,
  2. McQuint

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •