Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 722 of 1087 FirstFirst ... 222622672712720721722723724732772822 ... LastLast
Results 7,211 to 7,220 of 10862

Thread: GIGABYTE Latest Beta BIOS




  1. #7211
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    ireland
    Posts
    3

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by stasio View Post
    You must flash in DOS with bootable USB.
    http://forums.tweaktown.com/gigabyte...ash-guide.html
    Hi Stasio, thanks for your help. I followed that guide & setup the new BIOS. Couple problems now though, my graphics card isn't being detected at all & I also cannot over clock my processor.

    Edit: I have the G1 Sniper 2 board with the U1C BIOS, managed to get the graphics card working. Still can not overclock my i7 3770k
    Last edited by ktulu123; 03-04-2013 at 04:55 AM.

  2. #7212
    Mike_P is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    UK
    Posts
    1

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by stasio View Post


    Will be interesting to see if GIGABYTE TweakLauncher (GTL) working with Z68 (Award) and Ivy Brigde !?
    It doesn't, gives 2 messages,

    1 - Error "This Driver can't release to failure!!"
    2 - Warning "Don't support the chipset of M.B. now!!"

    After clicking through them, GTL window appears, model name and bios version are correctly identified, Frequency and Voltage sections are blank. It does seem to pick up the DDR Timings though.

  3. #7213
    CageJ is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    EU - Slovakia
    Posts
    70

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by rucka315 View Post
    So i ended up with a max oc of 4.9ghz @ 1.44v ht off
    That's too big voltage for IB!

  4. #7214
    rucka315 is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    NC
    Posts
    34

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Not according to Intel they say up to 1.5v is safe for IB.

  5. #7215
    stasio's Avatar
    stasio is online now GIGABYTE Elite
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    My
    Posts
    5,691

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by ktulu123 View Post
    Edit: I have the G1 Sniper 2 board with the U1C BIOS, managed to get the graphics card working. Still can not overclock my i7 3770k
    Last edited by stasio; 03-04-2013 at 10:19 AM.
    GA-Z170X-SOC Force , Kaby Lake...
    GA-Z97X
    -SOC Force ,
    Core i7-4790K @ 4.9 GHz
    GA-Z87X-UD3H ,Core i7-4770K @ 4.7 GHz
    G.Skill F3-2933C12D-8GTXDG
    @ 3100 (12-15-14-35-CR1) @1.66V
    2xSSD Corsair Force GS 128 (RAID 0), WD Caviar Black SATA3 1TB HDD,
    Evga GTS 450 SC, Gigabyte Superb 720W
    XSPC RayStorm D5 EX240 (Liquid Ultra)
    NZXT Phantom 630 Ultra Tower
    Win 7 SP1 x64;Win 8.1 x64;
    Win 10 x64

  6. #7216
    stasio's Avatar
    stasio is online now GIGABYTE Elite
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    My
    Posts
    5,691

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by S3ti View Post
    Hi there!

    Is there anywhere a place where I can download old beta bioses (F9a,F9b,F9c) for the P35-DS3L rev.2?
    I can only find F9d and the final F9.
    I lost them due to a HD crash some time ago. I'd like to start some tests with a new CPU.

    I remember having better OC results with some beta bios than the final F9.

    Thank you!

    GA-P35-DS3L (rev. 2.0) - F9a
    GA-P35-DS3L (rev. 2.0) - F9b
    GA-P35-DS3L (rev. 2.0) - F9c

    Quote Originally Posted by Mike_P View Post
    It doesn't, gives 2 messages,

    1 - Error "This Driver can't release to failure!!"
    2 - Warning "Don't support the chipset of M.B. now!!"

    After clicking through them, GTL window appears, model name and bios version are correctly identified, Frequency and Voltage sections are blank. It does seem to pick up the DDR Timings though.
    Expected,thanks.
    Last edited by stasio; 03-04-2013 at 09:54 AM.
    GA-Z170X-SOC Force , Kaby Lake...
    GA-Z97X
    -SOC Force ,
    Core i7-4790K @ 4.9 GHz
    GA-Z87X-UD3H ,Core i7-4770K @ 4.7 GHz
    G.Skill F3-2933C12D-8GTXDG
    @ 3100 (12-15-14-35-CR1) @1.66V
    2xSSD Corsair Force GS 128 (RAID 0), WD Caviar Black SATA3 1TB HDD,
    Evga GTS 450 SC, Gigabyte Superb 720W
    XSPC RayStorm D5 EX240 (Liquid Ultra)
    NZXT Phantom 630 Ultra Tower
    Win 7 SP1 x64;Win 8.1 x64;
    Win 10 x64

  7. #7217
    rucka315 is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    NC
    Posts
    34

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    So i dialed it back to 4.8ghz and a vcore of 1.308.

  8. #7218
    stasio's Avatar
    stasio is online now GIGABYTE Elite
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    My
    Posts
    5,691

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by rucka315 View Post
    So i dialed it back to 4.8ghz and a vcore of 1.308.
    IB did not degrading as much as SB.
    So,with any full load (Prime95,IBT,LinX), temp are bellow or arround 100C is OK (105C TjMax).
    GA-Z170X-SOC Force , Kaby Lake...
    GA-Z97X
    -SOC Force ,
    Core i7-4790K @ 4.9 GHz
    GA-Z87X-UD3H ,Core i7-4770K @ 4.7 GHz
    G.Skill F3-2933C12D-8GTXDG
    @ 3100 (12-15-14-35-CR1) @1.66V
    2xSSD Corsair Force GS 128 (RAID 0), WD Caviar Black SATA3 1TB HDD,
    Evga GTS 450 SC, Gigabyte Superb 720W
    XSPC RayStorm D5 EX240 (Liquid Ultra)
    NZXT Phantom 630 Ultra Tower
    Win 7 SP1 x64;Win 8.1 x64;
    Win 10 x64

  9. #7219
    rucka315 is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    NC
    Posts
    34

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Well thats good too know because i hit temps around 88c some times.

  10. #7220
    Xterminator is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    California
    Posts
    1

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    I recently flashed to F12r on my G1.Assassin 2 and for some reason I hear the post sound, the computer shuts off, turns on again and then I hear a 2nd post sound before the computer actually boots to the OS. Is there any reason for something like this to happen? On F11, my computer would take really long to even post (from a cold or warm boot). Could this be a compatibility issue with one of my hardware?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 183 users browsing this thread. (3 members and 180 guests)

  1. AudiTuner,
  2. Nhawk,
  3. ROKUGAN

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •