Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 742 of 1087 FirstFirst ... 242642692732740741742743744752792842 ... LastLast
Results 7,411 to 7,420 of 10869

Thread: GIGABYTE Latest Beta BIOS




  1. #7411
    MrT0ad is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Eastbourne, GB
    Posts
    44

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by Priskvark View Post
    You are right when you say UD5H 15q had (a lot of) issues. You are, by the way, lucky if you got it to start your operating system.

    Stasio made GA-Z77X-UD5H - F15r available for us in February. You may want to evaluate it, as it is much more stable than 15q.
    He also kindly modded that beta BIOS with the latest available OpROMs :) *click*

  2. #7412
    Gbmaryland is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    MD
    Posts
    38

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    G1.Assassin2:

    After upgrading to the F12r BIOS, while in video games and other applications that take full controls of the screen, the screen dims to the point that you can barely see what's on the monitor.

    Once the game finishes loading the cut scene, or application and passes the splash screen, the monitor returns to the proper brightness level.

    Odd.

  3. #7413
    snout is offline Member
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    United Kingdom
    Posts
    187

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by Gbmaryland View Post
    G1.Assassin2:

    After upgrading to the F12r BIOS, while in video games and other applications that take full controls of the screen, the screen dims to the point that you can barely see what's on the monitor.

    Once the game finishes loading the cut scene, or application and passes the splash screen, the monitor returns to the proper brightness level.

    Odd.
    I was getting this too ! Same Modded bios. However check 'i assume' Nvidia drivers are not on adaptive, and or change drivers to latest - mine OK now.
    I,M using the quadro 320s on my GTX 690.
    G1.Assassin 2 (rev. 1.0) F13 MOD a Modified Bios by Boe23
    CPU Intel x3960
    Memory G.Skill RipJawsZ 16GB (4x4GB) DDR3 PC3-14900C9
    Graphics Asus GTX 690 GOP Flashed.
    Hardrives x2 Samsung 128GB 840 PRO ssd (Raid 0 ) RST 13.1 Orom
    Optical Samsung SH-B123L/ BSBP 12x BluRay
    Case & Cooling Corsair 650D, Corsair H100 hydro
    Mouse & Keyboard R.A.T.7 Contagion , Steelseries 7G
    PSU Corsair Professional Series AX850 High Performance
    Sound X-FI Onboard (Pax Modded)
    Screen Benq XL2420T 24
    Windows 8.1 x64 UEFI Mode.

  4. #7414
    casadeferro is offline Junior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Portugal
    Posts
    2

    Lightbulb Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    GA-Z68XP-UD5
    Hi there, I have successfully install U1a bios.
    Everything seems to be working well, even USB3 on Mac OS X 10.8.3, but I keep getting my console flooded with:
    kernel[0]: FireWire GUID 0000000000000000 is invalid!
    I've did search google, tonymac, and more before coming here for help. But I can't find any clue on how to fix this.
    Ant bright ideas on how to fix this?
    Mackenstein
    10.8.3:64 | GA-Z68XP-UD5 rev 1.0:ua1 | i7 2600K @ 4.3gHz | GA RADEON HD 6870
    16GB RAM | 1x 256GB SSD | 3x 1TB = 3TB RAID0 HD | 2x 2TB USB 3.0 LaCie RAID0 = 4TB TimeMachine
    _GeekBench Score:
    16255

  5. #7415
    xpamamadeus is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Croatia
    Posts
    24

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by casadeferro View Post
    GA-Z68XP-UD5
    Hi there, I have successfully install U1a bios.
    Everything seems to be working well, even USB3 on Mac OS X 10.8.3, but I keep getting my console flooded with:
    kernel[0]: FireWire GUID 0000000000000000 is invalid!
    I've did search google, tonymac, and more before coming here for help. But I can't find any clue on how to fix this.
    Ant bright ideas on how to fix this?
    Its a bug in UEFI bios and cannot be fixed.
    Its like this for all new bioses,but firewire still work without problems.

  6. #7416
    stasio's Avatar
    stasio is offline GIGABYTE Elite
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    My
    Posts
    5,692

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by xpamamadeus View Post
    Its a bug in UEFI bios and cannot be fixed.
    Can I have more detail,thanks.
    Z370 AORUS Gaming 7,
    GA-Z170X-SOC Force , Kaby Lake...
    GA-Z97X
    -SOC Force ,
    Core i7-4790K @ 4.9 GHz
    GA-Z87X-UD3H ,Core i7-4770K @ 4.7 GHz
    G.Skill F3-2933C12D-8GTXDG
    @ 3100 (12-15-14-35-CR1) @1.66V
    2xSSD Corsair Force GS 128 (RAID 0), WD Caviar Black SATA3 1TB HDD,
    Evga GTS 450 SC, Gigabyte Superb 720W
    XSPC RayStorm D5 EX240 (Liquid Ultra)
    NZXT Phantom 630 Ultra Tower
    Win 7 SP1 x64;Win 8.1 x64;
    Win 10 x64

  7. #7417
    Join Date
    May 2013
    Location
    Russia
    Posts
    1

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by stasio View Post
    Can I have more detail,thanks.
    When CSM Support set to Always firewire ROM looks like this
    Code:
    04 04 a3 ad 31 33 39 34 f8 00 a2 42 00 34 2b 90 cf 31 3b 00 00 09 27 04 38 00 00 04 03 00 0a 27 81 00 00 07 17 00 00 0a 81 00 00 0d 0c 00 83 c0 8d 00 00 11 d1 00 00 13 d1 00 00 15 00 07 ac 75 00 00 00 00 00 00 00 00 41 70 70 6c 65 20 43 6f 6d 70 75 74 65 72 2c 20 49 6e 63 2e 00 05 dd de 00 00 00 00 00 00 00 00 4d 61 63 69 6e 74 6f 73 68 00 00 00 00 02 04 db 00 34 2b 90 cf 31 3b 00 00 02 f8 d2 12 00 00 5e 13 00 00 01 00 02 c8 b1 12 00 00 5e 13 00 00 02
    And i see FW GUID in system is 342b90cf313b00
    When CSM Support set to Never firewire ROM looks like this
    Code:
    04 04 6c 09 31 33 39 34 e0 00 80 42 00 00 00 00 00 00 00 00 00 09 27 04 38 00 00 04 03 00 0a 27 81 00 00 07 17 00 00 0a 81 00 00 0d 0c 00 83 c0 8d 00 00 11 d1 00 00 13 d1 00 00 15 00 07 ac 75 00 00 00 00 00 00 00 00 41 70 70 6c 65 20 43 6f 6d 70 75 74 65 72 2c 20 49 6e 63 2e 00 05 dd de 00 00 00 00 00 00 00 00 4d 61 63 69 6e 74 6f 73 68 00 00 00 00 02 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 02 f8 d2 12 00 00 5e 13 00 00 01 00 02 c8 b1 12 00 00 5e 13 00 00 02
    FW GUID in system is 00000000000000
    This is omission or Firewire OpRom initialization bug

  8. #7418
    xpamamadeus is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Croatia
    Posts
    24

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by stasio View Post
    Can I have more detail,thanks.
    VanillaCracker wass faster.
    Its the same for me and reported by many others.

  9. #7419
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Newcastle
    Posts
    7

    Angry Z68X-UD7-B3 and Z68X-UD5-B3

    Does anyone know if these have been abandoned from the UEFI roadmap so I can stop checking in here?

  10. #7420
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    UK
    Posts
    41

    Default Re: Z68X-UD7-B3 and Z68X-UD5-B3

    Quote Originally Posted by ace1234 View Post
    Does anyone know if these have been abandoned from the UEFI roadmap so I can stop checking in here?
    I think its fair to say we will never see a working UEFI BIOS for this board and many other are waiting on UEFI for Z68X-UD5-B3 as well.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 194 users browsing this thread. (2 members and 192 guests)

  1. AudiTuner,
  2. elc00l

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •