Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 764 of 1087 FirstFirst ... 264664714754762763764765766774814864 ... LastLast
Results 7,631 to 7,640 of 10862

Thread: GIGABYTE Latest Beta BIOS




  1. #7631
    stasio's Avatar
    stasio is online now GIGABYTE Elite
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    My
    Posts
    5,691

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Last edited by killkernel; 16 Minutes Ago at 05:35 PM. Reason: Fixed the revision of Beta BIOS that i ask for modding, is the 12a and not the 12c...Sorry for the mistake.
    GA-Z170X-SOC Force , Kaby Lake...
    GA-Z97X
    -SOC Force ,
    Core i7-4790K @ 4.9 GHz
    GA-Z87X-UD3H ,Core i7-4770K @ 4.7 GHz
    G.Skill F3-2933C12D-8GTXDG
    @ 3100 (12-15-14-35-CR1) @1.66V
    2xSSD Corsair Force GS 128 (RAID 0), WD Caviar Black SATA3 1TB HDD,
    Evga GTS 450 SC, Gigabyte Superb 720W
    XSPC RayStorm D5 EX240 (Liquid Ultra)
    NZXT Phantom 630 Ultra Tower
    Win 7 SP1 x64;Win 8.1 x64;
    Win 10 x64

  2. #7632
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Italy
    Posts
    116

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by stasio View Post
    Stasio I'm sorry, it's my fault because I made a typo in the post where I was wondering if it was possible to mod the 12c when it is actually the 12a of wich i'm satisfied.
    You were kind and fast in producing the modded version of the 12c, but it is the 12a that I would be interested to have updated with the latest ROMs.
    Can you make this change of 12a with the latest ROMs and maybe the BIOS LOGO screen from GA-Z77X-UP7?
    I apologize again for the mistake and I thank you once again for your kindness.

    Bye

    KK

  3. #7633
    Pacman's Avatar
    Pacman is offline Junior Member
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    37

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Hi Stasio
    One question about Z87X-OC BIOS F5s,
    do you know if there is a reason it has "2171" VBIOS in this, F5q has "2173"?
    It's no problem to mod with newer, just wondering.

  4. #7634
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    israel
    Posts
    13

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Hi stasio
    Z77 D3H , F19I beta worked fine for a few days, then the PC went completely dead, like when there's a short. When I turned it on, it would power off immediately . Fans span for a short moment.
    Then after a lot of trials of the battery, clear cmos, 1 ram stick, onboard graphics, etc etc, it went ON, then said "MAIN BIOS CORRUPT" and restored it with the F13 backup bios. I flashed F18 and now it works. I think you should remove that bios from here...
    Also I would be really really glad if you can help me out, my board spikes to 103MHZ bus on every bios ... http://forums.tweaktown.com/gigabyte...tml#post460298

  5. #7635
    Bongkie is offline Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    160

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by gnr_tb View Post
    Hi stasio
    Z77 D3H , F19I beta worked fine for a few days, then the PC went completely dead, like when there's a short. When I turned it on, it would power off immediately . Fans span for a short moment.
    Then after a lot of trials of the battery, clear cmos, 1 ram stick, onboard graphics, etc etc, it went ON, then said "MAIN BIOS CORRUPT" and restored it with the F13 backup bios. I flashed F18 and now it works. I think you should remove that bios from here...
    Also I would be really really glad if you can help me out, my board spikes to 103MHZ bus on every bios ... http://forums.tweaktown.com/gigabyte...tml#post460298

    I'm also using this bios and have no problem. My Bus Speed is still 100MHz. We have the same board and processor

  6. #7636
    gsxr is offline Junior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Scotland
    Posts
    28

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    so still no z77x-up5 th bios
    and stasio no longer has up5 as his sig does this mean it will never get fixed
    i now think it no fit for purpose as less than a year for 250 board is not expectable

  7. #7637
    CageJ is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    EU - Slovakia
    Posts
    70

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by gnr_tb View Post
    Hi stasio
    Z77 D3H , F19I beta worked fine for a few days, then the PC went completely dead, like when there's a short. When I turned it on, it would power off immediately . Fans span for a short moment.
    Then after a lot of trials of the battery, clear cmos, 1 ram stick, onboard graphics, etc etc, it went ON, then said "MAIN BIOS CORRUPT" and restored it with the F13 backup bios. I flashed F18 and now it works. I think you should remove that bios from here...
    Also I would be really really glad if you can help me out, my board spikes to 103MHZ bus on every bios ... http://forums.tweaktown.com/gigabyte...tml#post460298
    I'm pretty sure, that bios is not good... XMP profiles do not work well.

  8. #7638
    stasio's Avatar
    stasio is online now GIGABYTE Elite
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    My
    Posts
    5,691

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by gsxr View Post
    so still no z77x-up5 th bios
    and stasio no longer has up5 as his sig does this mean it will never get fixed
    i now think it no fit for purpose as less than a year for 250 board is not expectable
    As I said earlier,I still have UP5 (my daugther) live (F12a/c).
    I'll do my best to get new BIOS.......lol............soon
    Last edited by stasio; 07-07-2013 at 05:26 PM.
    GA-Z170X-SOC Force , Kaby Lake...
    GA-Z97X
    -SOC Force ,
    Core i7-4790K @ 4.9 GHz
    GA-Z87X-UD3H ,Core i7-4770K @ 4.7 GHz
    G.Skill F3-2933C12D-8GTXDG
    @ 3100 (12-15-14-35-CR1) @1.66V
    2xSSD Corsair Force GS 128 (RAID 0), WD Caviar Black SATA3 1TB HDD,
    Evga GTS 450 SC, Gigabyte Superb 720W
    XSPC RayStorm D5 EX240 (Liquid Ultra)
    NZXT Phantom 630 Ultra Tower
    Win 7 SP1 x64;Win 8.1 x64;
    Win 10 x64

  9. #7639
    Acebmxer's Avatar
    Acebmxer is offline Gigabyte Elite
    Join Date
    May 2009
    Location
    New Jersey, United States
    Posts
    2,817

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by stasio View Post
    New BIOS:

    GA-Z87X-OC Force - F6i
    GA-Z87X-OC - F5s
    G1.Sniper 5 - F6i
    G1.Sniper M5 - F6f
    GA-Z87X-UD5H - F6l
    GA-Z87MX-D3H - F4e

    - Improve memory performance
    - 02-04.Jul 13
    Looks like F5s does not drop cpu multi or at least not for me.

    Edit - I retract that last statement. Looks like Power saving setting in windows got set to performance instead of balance.
    Last edited by Acebmxer; 07-07-2013 at 11:47 PM.
    Main Rig
    Gigabyte z87x-OC
    Haswell i7 4770k - 4.7Ghz @ 1.330v LLC Extreme (L310B492)
    G.Skill F3-1700CL9D-8GBXM DDR3-2133mhz 9-11-10-28 1.65v @ 2800mhz 12-14-14-35 1.7v
    Samsung Green 8GB 2x4GB MV-3V4G3D/US DDR3 1.3v 30nn @ 2200Mhz 11-11-11-32 1.60v
    Sapphire ATI HD 7970 3GB clocked 1200MHz @ 1.181v.
    HiS ATI HD 6950
    Samsung 840 Pro 256GB SSD (boot Drive) on Intel sata3 controller port0
    Corsair Force GT 120 GB Sata3 SSD on Intel sata3 controller port1
    Samsung 320GB HD322GJ 7200 RPM 16M cache on Intel sata3 controller port2
    Sony Optiarc DVD-RW AD-7240S on Intel sata3 controller port5
    CORSAIR CMPSU-850TX PSU
    Swiftech MCP655-B Pump
    EK Supremacy Cpu Block
    Swiftech Mcres Micro Rev 2 Reservoir
    Black Ice GTX Xtreme 360 Radiator





  10. #7640
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    israel
    Posts
    13

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    I found a trick with the "no XMP bug" that also blocked changing any memory timing in the last beta Bios-es...
    You just load opt. defaults, save&reboot , then go to bios and change only the ram timing/freq/enable XMP , reboot , load bios again , and now you can change everything you want.
    When I used to load all my settings in one time , the XMP was ignored ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 182 users browsing this thread. (3 members and 179 guests)

  1. AudiTuner,
  2. Nhawk,
  3. ROKUGAN

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •