Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 909 of 1087 FirstFirst ... 4098098598999079089099109119199591009 ... LastLast
Results 9,081 to 9,090 of 10862

Thread: GIGABYTE Latest Beta BIOS




  1. #9081
    scracy is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Melbourne,Australia
    Posts
    67

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Nice...that worked a treat thanks guys

  2. #9082
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    France
    Posts
    17

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Hello,

    Could we have the changelog for GA-Z87-D3HP 7a?

    Thank you !
    Last edited by JeanHarris; 04-03-2014 at 11:38 PM.

  3. #9083
    stasio's Avatar
    stasio is online now GIGABYTE Elite
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    My
    Posts
    5,691

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by JeanHarris View Post
    Hello,

    Could we have the changelog for GA-Z87-D3HP 7a?

    Thank you !
    Is posted ........search when is posted...
    GA-Z170X-SOC Force , Kaby Lake...
    GA-Z97X
    -SOC Force ,
    Core i7-4790K @ 4.9 GHz
    GA-Z87X-UD3H ,Core i7-4770K @ 4.7 GHz
    G.Skill F3-2933C12D-8GTXDG
    @ 3100 (12-15-14-35-CR1) @1.66V
    2xSSD Corsair Force GS 128 (RAID 0), WD Caviar Black SATA3 1TB HDD,
    Evga GTS 450 SC, Gigabyte Superb 720W
    XSPC RayStorm D5 EX240 (Liquid Ultra)
    NZXT Phantom 630 Ultra Tower
    Win 7 SP1 x64;Win 8.1 x64;
    Win 10 x64

  4. #9084
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    USA
    Posts
    1

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Any more BIOS coming out for the GA-Z77X-UP4 TH? F11c is causing some USB issues upon wake and the F10b from the official site seems to have an issue with the CPU fan header which will make the fan stop spinning.

  5. #9085
    scracy is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Melbourne,Australia
    Posts
    67

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Flashed back to bios F9a and F8d on GA-Z87X-UD4h both bios's now hang on splash screen but didnt before i flashed F9...what is going on with gigabyte bios's?

  6. #9086
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    21

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    F9 on Z87X ud3H usually takes 2 reboots to modify it. First time the keyboard doesnt seem to do anything, second boot its fine . Being ok of previous F8
    Haswell 4790K @ 4.6 Gig 1.236V NHD14 Fan, Gigabyte GAZ87X-UD3H F10 Bios, 8 Gig 2100 MHZ cas 11 Ram, Nvidia GTX 680

  7. #9087
    scracy is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Melbourne,Australia
    Posts
    67

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Strangely if i unplug my canon printer everything works fine,clearly a usb issue with both F8d and F9a

  8. #9088
    daxgr is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Greece
    Posts
    28

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Anything newer than GA-X79-UD3 F17f has the SecureBoot bug again... Last working BIOS is F17f, all others corrupt BIOS when installing default keys. Have tried modded/non-modded F18 and F20, still same.

  9. #9089
    Ghostearth is offline Member
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    France
    Posts
    102

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    F20 mod by stasio run fine on my Windows 7_x64, no problem at all.

    I don't know if this can help you :

    Update removes the "Windows 8.1 SecureBoot isn't configured correctly" watermark in Windows 8.1 and Windows Server 2012 R2

    Ghostearth.

    Quote Originally Posted by daxgr View Post
    Anything newer than GA-X79-UD3 F17f has the SecureBoot bug again... Last working BIOS is F17f, all others corrupt BIOS when installing default keys. Have tried modded/non-modded F18 and F20, still same.

  10. #9090
    daxgr is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Greece
    Posts
    28

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by Ghostearth View Post
    F20 mod by stasio run fine on my Windows 7_x64, no problem at all.

    I don't know if this can help you :

    Update removes the "Windows 8.1 SecureBoot isn't configured correctly" watermark in Windows 8.1 and Windows Server 2012 R2

    Ghostearth.
    What I mean is that enabling secureboot and provisioning the default keys makes the system not able to boot at all. Not even to bios splash logo. F17f has working secureboot(it asks me to boot unsigned efi executables).

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 160 users browsing this thread. (6 members and 154 guests)

  1. absic,
  2. AudiTuner,
  3. mastagon,
  4. ROKUGAN,
  5. zappa666

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •