Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 1123 of 1128 FirstFirst ... 12362310231073111311211122112311241125 ... LastLast
Results 11,221 to 11,230 of 11278

Thread: GIGABYTE Latest Beta BIOS




  1. #11221
    Schrotty44 is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Location
    Earth
    Posts
    26

    Question Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Any Bios news for z390 Designare?

  2. #11222
    Iczeman is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    Czechia
    Posts
    3

    Angry Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by Spy View Post
    Where is new bios for x470 Gaming 7? with fix WHEA error and new boost feature?
    Hey Gigabyte, waiting for the WHEA fix as well as this is critical issue causing unsuitability of the whole system based on X470 AORUS ULTRA GAMING (rev. 1.0).

    It's not about increasing boost or whatever with which we can live but causing serious issues/crashes with PCI-E WHEA errors, so time to wake up for X470 and X370 users and release at least some Beta solution...

  3. #11223
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Kansas
    Posts
    14

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by Iczeman View Post
    Hey Gigabyte, waiting for the WHEA fix as well as this is critical issue causing unsuitability of the whole system based on X470 AORUS ULTRA GAMING (rev. 1.0).

    It's not about increasing boost or whatever with which we can live but causing serious issues/crashes with PCI-E WHEA errors, so time to wake up for X470 and X370 users and release at least some Beta solution...

    I never understood why X570 beta bios are posted but X470 & X370 boards are not.

  4. #11224
    LucasFrance is offline Junior Member
    Join Date
    May 2019
    Location
    Switzerland
    Posts
    15

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by LucasFrance View Post
    Xtreme Z390 BIOS F8a BUG : When setting DDR4 to 3600 it instead set it to 3700 !

    Same bug as reporter before with F7a Xtreme version that was solved in final F7 BIOS.

    This BUG is back again in F8a....
    Any update on this one????

  5. #11225
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    Russia
    Posts
    1

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Any update for aorus Elite?
    Thank you:)

  6. #11226
    kazuPC3 is online now Junior Member
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    japan
    Posts
    3

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Z390 AORUS XTREME

    When will the compatible Core i9-9900KS CPU support BIOS be released?

  7. #11227
    Iczeman is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    Czechia
    Posts
    3

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Gigabyte X470 AORUS ULTRA GAMING F42d finally rolling out with changelog:



    Update AGESA 1.0.0.3 ABBA

    Improve Destiny 2 gaming compatibility

    PCIe Gen4 disabled when using a 3rd Gen Ryzen (Matisse) CPU due to AGESA change



    www.gigabyte.com/Motherboard/X470-AORUS-ULTRA-GAMING-rev-10/support#support-dl-bios



    Currently can't be downloaded due to error:

    The specified blob does not exist.



    Hopefully will finally fix all WHEA errors as well!!!

  8. #11228
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Kansas
    Posts
    14

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Do you have a link to this bios F42d for X470 Ultra Gaming board?

    X470 AORUS ULTRA GAMING (rev. 1.0) | Motherboard - GIGABYTE Global

  9. #11229
    Iczeman is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    Czechia
    Posts
    3

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Hey guys, finally good news that Gigabyte released few minutes ago new BIOS F42d for X470 AORUS ULTRA GAMING with AGESA 1.0.0.3 ABBA and all WHEA errors are gone now, finally!!!

  10. #11230
    Spy is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2019
    Location
    Earth
    Posts
    2

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    yeah! whea error gone now on f42b @ x470 gaming 7
    but gpu fans 100% speed on start still here(
    is fixed later? weeks/years/centuries?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 545 users browsing this thread. (14 members and 531 guests)

  1. albanibr,
  2. bovcan,
  3. edhunter,
  4. f4ster,
  5. Falkentyne,
  6. fred1922,
  7. gary271,
  8. insane,
  9. kazuPC3,
  10. KedarWolf,
  11. Ol3M,
  12. Oleksii,
  13. stasio,
  14. Yemble

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •