Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 1141 of 1149 FirstFirst ... 14164110411091113111391140114111421143 ... LastLast
Results 11,401 to 11,410 of 11482

Thread: GIGABYTE Latest Beta BIOS




  1. #11401
    stasio's Avatar
    stasio is online now GIGABYTE Elite
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    My
    Posts
    5,882

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by seaneboi View Post
    Hello,

    Wondering if you have anything for the Z390 Xtreme Waterforce? Don't see one anywhere :(
    F7d
    Z390 AORUS Master,
    GA-Z170X-SOC Force , Kaby Lake...
    GA-Z97X
    -SOC Force ,
    Core i7-4790K @ 4.9 GHz
    GA-Z87X-UD3H ,Core i7-4770K @ 4.7 GHz
    G.Skill F3-2933C12D-8GTXDG
    @ 3100 (12-15-14-35-CR1) @1.66V
    2xSSD Corsair Force GS 128 (RAID 0), WD Caviar Black SATA3 1TB HDD,
    Evga GTS 450 SC, Gigabyte Superb 720W
    XSPC RayStorm D5 EX240 (Liquid Ultra)
    NZXT Phantom 630 Ultra Tower
    Win 7 SP1 x64;Win 8.1 x64;
    Win 10 x64

  2. #11402
    Join Date
    Mar 2020
    Location
    France
    Posts
    1

    Exclamation Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Hi,

    I encounter a glitch with my r9 3900X + x570 aorus pro (bios F12e). This result in a COMPLETE freeze of the system for a short time (display, sound, mouse etc...).



    With DPC Lat it is possible to see this behavior: my computer stutters for pricesely 500ms (+/- 1 ms) every 1m ~ 30s. This is really annoying as it is making the computer quite unusable....
    There is nothing on windows events, i don't know where to search.


    I tried with XMP disabled, PBO disabled, without any usb devices etc...



    Example:





    Thanks!

  3. #11403
    landvogt1893 is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2020
    Location
    Germany
    Posts
    2

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    I have the same issue... do you check you event display? Maybe you have the same AHCI error like me.
    I have downgrade to F11 already but the problem is not fixed.

  4. #11404
    Join Date
    Mar 2020
    Location
    Munich
    Posts
    2

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    So just to clarify, are the Sleep/Wake and UEFI reset bugs fixed with F12e or not? (AORUS Master)

  5. #11405
    landvogt1893 is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2020
    Location
    Germany
    Posts
    2

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    I found my problem with the lags!!
    It was the RGB Fusion! Dont start it with windows and all the problems are fixed!

  6. #11406
    seaneboi is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2020
    Location
    irvine ca
    Posts
    2

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by landvogt1893 View Post
    I found my problem with the lags!!
    It was the RGB Fusion! Dont start it with windows and all the problems are fixed!
    +1 for RGB control in BIOS!

    That would be amazing :)

  7. #11407
    grzegorz is online now Junior Member
    Join Date
    Feb 2020
    Location
    Poland
    Posts
    5

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Agreed. To get rid of this crappy RGB software and control it fully from BIOS.

  8. #11408
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Maribor, Slowenien
    Posts
    16

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by seaneboi View Post
    +1 for RGB control in BIOS!

    That would be amazing :)
    Shure.. inserr RGB mouspad (sb) and reboot PC to get it working :;) we are not in 1920 :)

  9. #11409
    Join Date
    Mar 2020
    Location
    italy
    Posts
    6

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Quote Originally Posted by guez View Post
    Hi, i'm on X570-I (itx) and After doing the ryzen master manual timings the xmp works, but i have random reboots (some days the pc works without any problem, some days every 2 hours).
    Usually it happens when i'm in intensive gaming moments.
    SOC LLC seems to help a little, but i don't know if is a random thing.
    If i use the Stock base settings (2133mhz, all stock), there is no problem.
    Any suggestions? (i tried f11 and f12e bios)
    The ram are G.SKILL F4-3600C16D-32GTZNC (2x16GB Hynix DJR 3600mhz)
    Updating status.
    I entered manually timings into Ryzen master (entering from bios seems unstable) from "THAIPHOON BURNER" (Only the main ones that i found there, the rest on auto, 1.35v), seems stable for now, i'm going to post update so if there is someone with the same problem with Gigabyte Aorus X570-I Pro Wifi, can find help here.

    Seems to me that DRAM Calculator has the timings too tight, putting the "xmp stock" that i found in thaipoon burner helped me.

    Soc voltage 1.1, VDDP 0.9, VDDG 1.05.
    Bios F12e

    EDIT. Still getting reboots in gaming situations, any suggestion?
    Last edited by guez; 03-28-2020 at 06:49 AM.

  10. #11410
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Hungary
    Posts
    2

    Default Re: GIGABYTE Latest Beta BIOS

    Hi.
    Does anyone have the GA-Z97X-Gaming GT - F8b bios? In the download section only F8a is listed but the F8b exists I had it but I [email protected] it up and replaced it with F8a and now the NVME speed is low. Thanks.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 523 users browsing this thread. (17 members and 506 guests)

  1. albanibr,
  2. AudioG,
  3. bigcid10,
  4. bovcan,
  5. devast8ndiscodave,
  6. DrawVid,
  7. Falkentyne,
  8. Fog,
  9. gary271,
  10. grzegorz,
  11. Jasper Levi,
  12. kazuPC3,
  13. Oleksii,
  14. roi32,
  15. Stanzilla,
  16. templ,
  17. Thunder-74

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •