Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: EP45-UD3R , can't boot from achi dvd.




  1. #11
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    942

    Default Re: EP45-UD3R , can't boot from achi dvd.

    Quote Originally Posted by davidh44 View Post
    Were you sent a newer build than 8101 for TI 11?
    If I remember correctly Version 8101 was released shortly before TI12 (2009). However when I queried the issue the current build was 8053. I was sent just the bootable rescue media ISO (which I prefer to use anyway), which was Version 8054, that has a completely different Bootloader etc.

    I'm not sure if version 8101 included the same, as version 8054 was an "alternative"
    GA-P35C-DS3R Rev2.0 F11 bios, E8200 (@3.0Ghz), OCZ DDR3 PC3-10666 Reaper 4GB (@1200Mhz), Xonar D1, 8800GTS 512, Corsair HX520 (Single 12volt line, Max 40A), WDC 3200aaks/5000aaks in AHCI mode, Vista 64 Premium.

  2. #12
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    22

    Default Re: EP45-UD3R , can't boot from achi dvd.

    Exactly same problem like me, I try to creat memtest bootdisk with different source and also different cd but it not work

    Anyone confirm if this normal problem or bug?


    Quote Originally Posted by davidh44 View Post
    Yup, I find some things will boot and others (like memtest) won't with my SATA optical drive and AHCI enabled on my UD3P. The same system with a nVidia-based chipset motherboard in its place has no issues loading boot discs (including memtest) with AHCI enabled.

    So now what I'm wondering is if this is a Gigabyte issue or an Intel AHCI issue.

  3. #13
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    942

    Default Re: EP45-UD3R , can't boot from achi dvd.

    It's Normal - check this thread.
    GA-P35C-DS3R Rev2.0 F11 bios, E8200 (@3.0Ghz), OCZ DDR3 PC3-10666 Reaper 4GB (@1200Mhz), Xonar D1, 8800GTS 512, Corsair HX520 (Single 12volt line, Max 40A), WDC 3200aaks/5000aaks in AHCI mode, Vista 64 Premium.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •