Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: RMA'D my X58-Extreme. Moving on.




  1. #1
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    51

    Default RMA'D my X58-Extreme. Moving on.

    Well I am leaving a sinking ship. The support for this board is piss poor. The help You get from gigabyte is 2nd to none the worst in the world. I have seen more responce from a dead dog than from gigabyte on any off my issues. If the board isnt working when you get it and your not a reviewer for a website chances are your SOL.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    15

    Default Re: RMA'D my X58-Extreme. Moving on.

    I'm guessing it died again... :(

    I'm going to continue testing until this weekend. Probably go back to Bios F3. These bios beta releases are just a buggy mess. If I can't get it stable, it's going to RMA.

    I hear a lot of people are happy with the EVGA board. The company has a great reputation for support.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    51

    Default Re: RMA'D my X58-Extreme. Moving on.

    no didnt die but I got an email from gigabyte saying basicly your overclocking so we cant help.

    Even when the problem is pretty obvious at stock.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •