Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: EP45-UD3R Wont Post




  1. #1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1

  2. #2

    Default Re: EP45-UD3R Wont Post

    [quote=landonsr;275380]I received my new UD3R MB and parts yesterday.

    Installed them and tryed to boot. NO POST at all, no beeps or Video.

    Looking for some help deciphering what my problem is.

    MB: EP45-UD3R Rev1.0

    -----------------------------------------------
    Where did you bought UD3R rev 1.0 from ?

    Try put one stick of ram then power up.

    Did you plug 2x4pin +12v ?

    Few ppl also I have rev 1.1 board from Newegg.

    my thread link at http://forums.tweaktown.com/f69/i-ha...d3r-1-x-29061/

    If no success, time for rma and make sure you get rev 1.1

    pg
    Last edited by powergiga; 12-20-2008 at 02:08 AM.
    GA-EP45-UD3R REV 1.1 BIOS F11 (stay away F10F)
    New Intel Pentium E6500 9x500 FSB=4.5 GHz on air
    G
    .SKILL PI BLK 2x2GB DDR2 800 1.8-1.9v CL4 @5.5.5.15 500 MHZ
    MSI GTX 260 OC 620/1080/1296 (192 SP)
    PSU BFG TECH GS-550W (DUAL+12V RAILS 18A EACH.)
    Windows 7 64bit build 7600



Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •