Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: audio jack giving off squeels on X58-UD5




  1. #1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    8

    Default audio jack giving off squeels on X58-UD5

    well, after scouring the gigabyte forum ive realised its not a mobo fault... or is it?

    ive pulled it out and put it back, jiggled it, and brought it down to either the mobo or the case. (X58-UD5)
    i have a coolermaster cosmos case, and when i plug in headphones into the audio jack it gives off a high pitch squeel that doesnt go away, it still transmitts but you can hear it when the music goes quiet.

    anyone else having this problem or is this unrelated?
    Last edited by sorak; 12-26-2008 at 11:39 AM.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    13

    Default Re: audio jack giving off squeels on X58-UD5

    are you using the front audio plugin? cos some cable problems occur when using the front audio jack, and it's not the mobo but the PC case

  3. #3
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    8

    Default Re: audio jack giving off squeels on X58-UD5

    yeah the front one. im 95% sure i connected it right to the mobo.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    14

    Default Re: audio jack giving off squeels on X58-UD5

    Make sure the cable is not near the video card, Ive always have had this kind of problems when the cable is very near or touching the video card.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •