Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 23

Thread: ET6 will not work




  1. #11
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Vancouver, BC, Canada
    Posts
    14

    Default Re: ET6 will not work

    Compatibility mode is a no go....
    Thanks for checking versions for me.

    C3D76 does everything work for you or just some things?

  2. #12
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: ET6 will not work

    Same Dll here as well. Are you running it as admin? Do you have UAC on?

    Those things I ask because I have UAC disabled and I am the REAL account Admin in my PC

  3. #13
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Vancouver, Canada
    Posts
    167

    Default Re: ET6 will not work

    Jay: I can launch easy tune to monitor temps and voltages (default, so no compatibility mode etc...), but I get a similar crash to yours the instant I apply changes after modifying voltage/frequency settings.

    Maybe try what LSD suggested. You could also try reinstalling ET in safe mode, or in "real admin" account (antivirus and such OFF)...
    Windows 7 Pro 64 | OCZ Vertex 120 | Cosmos S
    Gigabyte P67A-UD5-B3 (F6) | Enermax Revolution85+ 1050w
    i7 2600k | 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | EVGA GTX570 SC
    Apogee XT | Magicool 360 Radiator | MCP35x Pump + v.2 Res

  4. #14
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: ET6 will not work

    Have you guys asked Gigabyte Tech about this? >>>
    GIGABYTE - Support&Download - Technical Service Zone

    Just wondering as it may be a X58 issue and not x64 vista or SP1 vista or any of that. Just thought of that as all my testing is done on P45

  5. #15
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Vancouver, BC, Canada
    Posts
    14

    Default Re: ET6 will not work

    Yes I am running/Logged in as admin
    UAC is also off


    I will try tonight installing in safemode with my Anti-virus off (AVG)

    Yes i have started a ticket with gigabyte
    -----------

    And this is common,
    one such problem is here:
    GA-EX58-UD5 EnergySaver and Easytune6 doesn't work. - Overclockers Forums
    Oh and energy saver doesnt work for me either, but i dont really care about that one.

  6. #16
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    U.K.
    Posts
    106

    Default Re: ET6 will not work

    Sorry I can't offer any help, but ET6 seems to be woking ok here (apart from not reading Vref voltages properly)

    I'm running a Gigabyte EX58-UD5 with Vista Ult. x64 SP1 (installed using an official SP1 MSDN ISO)
    UAC is disabled, but i'm using the normal user account. Not running any AV at the moment, and I installed ET6 normally
    *shrug*

    the only prob i have is that every time it loads it says something about there being a newer version:


    but i've already installed version B8.1224.1 from the GB website (i think)
    Last edited by GHz; 01-13-2009 at 11:26 PM.

  7. #17
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    13

    Default Re: ET6 will not work

    Oke this may sound a bit controversial but...

    Ive had this issue to and.. i my case it had to do with the boot loader i used to not have to activate vista (out of principle) Once i did a clean install and activated properly without the use of a boot loader all works fine... Dont know if this is your scenario though..

  8. #18
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: ET6 will not work

    Hmm, interesting Lars J!!!

    I never thought to ask about that as this is not that type of a forum, but you are correct I see many issues at other forums with bootloaders, hacked installs/drivers, and improperly modified BIOS's.

  9. #19
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    13

    Default Re: ET6 will not work

    I am sorry if i crossed a line here, i thought it was worth mentioning.
    Not really by rules i know

    edit:
    I also thought i should post this as i see so many questions about this subject and on a lot of boards most people seem to use an ultimate version of Vista. While of course perfectly possible, i have my doubts by how many people are really willing to dig into there wallets so deep just for an ultimate version....
    Last edited by Lars_J; 01-14-2009 at 01:36 PM.

  10. #20
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: ET6 will not work

    Ahh, no worried man!

    I visit such places daily so I know for sure what you meant, and glad you mentioned it. As you see there has been no reply about that.... So it may be the cause of the issue at hand.

    I can say my Modded BIOS works fine with ET


    Since I do my own BIOS, I have no experience with bootloaders nor am I willing to install one for such tests as I dont have the time to flash my BIOS to normal, install bootloader and then test and uninstall bootloader and reflash my BIOS. Well I guess I would have time, just no desire to find the correct bootloader per my system as there is so many and some work with this and not with that and so on.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •