Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: EP45-ud3r




  1. #11
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    990

    Default Re: EP45-ud3r

    Try setting static tRead value for channles A & B to 9 or 10. This is set pretty tight in your Memset screenshot and may be the problem (in Memset it's called Performance Level).


  2. #12
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    20

    Default Re: EP45-ud3r

    Thanks for the advise guys. I have used 2.2v and 2.3v before both settings still did the same. I have already RMA'ed the DIMMs and when i get my new ones if they do the same thing i will try your tRead value. Will update in a week or so when ever i get replacement ram. This is the 1st time i have had problems with a build. Looks like you cant just Return ram to newegg. I wish i would of spent my money on some higher Quality RAM to begin with.
    955 c3 4.0ghz | Darknight CPU cooler | 790fx mobo | 4ghz Ripjaws 1600 | 5850 1ghz 1300ram | 550watt PSU | Windows 7 64bit |

  3. #13
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: EP45-ud3r

    You can return Ram to newegg, I have a few times. For replacement only though

    Ya, tRD of 6 may be to low for that ram speed

    If you have not already shipped out the ram please do some more testing with this set to 8-10 and see how you get along

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •