Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: No signal to monitor, All 4 Phase LED lights on mobo light up and remain lit




  1. #11
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: No signal to monitor, All 4 Phase LED lights on mobo light up and remain lit

    Test your memory one stick at a time in her machine, then you will have a better idea if one or more of your sticks are bad (Sounds like it). And yes, definitely try her memory in your PC

    If you need the manual, and have the same board as the OP here, then the manual is here
    GIGABYTE - Motherboard - Socket 775 - GA-E7AUM-DS2H (rev. 1.0)

  2. #12
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    England
    Posts
    3

    Default Re: No signal to monitor, All 4 Phase LED lights on mobo light up and remain lit

    It was so odd...

    1st) I tried both my sticks of RAM separately in my computer and on all 3 separate occasions:

    A) Stick 1
    B) Stick 2
    C) Stick 1 and 2

    it failed to boot.

    Then I tried booting with my wifes ram, worked no problem. When I retried my ram in my pc only one stick booted. I cant understand why it didnt work the first time. Though I am happy that I still have use of the computer.

    Thanks for all the help. Will keep tweaktown in mind and will log back on often to see if I can give back to the community as well.

    Real good thing you guys got here.

  3. #13
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: No signal to monitor, All 4 Phase LED lights on mobo light up and remain lit

    So then, sounds like something is wrong with your set then right, was that what you concluded as well?

    Did you test your ram in her pc and find the same issues as well, if so then it's bad for sure, if not then it may just be incompatible with this board or something odd like that.

    Post back anytime man, we're always here :)

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •