Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: RAID 1 On GA-X48-DS5




  1. #11
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Australia
    Posts
    1,183

    Default Re: RAID 1 On GA-X48-DS5

    Ha Finally after 3 hours the Long Test in sea tools is finished with 0 errors and Passed. Yeah ok Ill run HD TUNE? Umm the older one had SD1B Firmware up From the dreaded SD15 and the new one has CC1A on it

    Yeah I searched Seagate and its still tells me that SD1B is the go for the drive. but they are def the same model. So IDK

    I might Email Seagate myself and see what they have to say. They are pretty good at getting back to me.
    Lian Li PC-7F Chassis Black
    Gigabyte GA-X48-DS5 MB (Rev. 1.1 BIOS v.F8c)
    Gigabyte ODIN GT 800Watt PSU
    Intel Core2Quad Q9550 E0 @ 3.4Ghz @ 1.25vcore
    Noctua NH-U12P + AS5
    G.Skill 2X2GB F2-8500CL5D-4GBPK
    2 X ATI Radeon HD4850 512MB (Crossfired)
    Dell Ultrasharp 2209WA IPS
    2 X 1TB Seagate 7200.11 in RAID 1
    Pioneer DVR216 SATA DVD MultiDrive
    Windows 7 Ultimate X64 RC1 (Build 7232)
    ------------------------------------------------
    Gigabyte Poseidon Chassis
    Gigabyte GA-EP45-DS3 (Rev. 1.0 BIOS v.F9)
    ASUS Artic Square CPU Cooling with AS5
    Thermaltake TR2 RX 550Watt PSU
    Intel Core2Duo E8500 E0 @ 3.8Ghz @ 1.25vcore
    Corsair 2 X 2Gb XMS2 PC6400C5 DDR2
    NVIDIA GeForce 8800GT 512MB
    1 X Seagate 1TB 7200.12 + Seagate 750GB 7211.11
    Sony SATA DVD MultiDrive
    Windows 7 Ultimate X64 RC1 (Build 7232)
    ------------------------------------------------

  2. #12
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Australia
    Posts
    1,183

    Default Re: RAID 1 On GA-X48-DS5

    Well I have finally got my ATI HD4850 in, and so far everything looks sweet. Its wierd, the graphics look sorta better in a way on the same settings in Fallout 3, A little darker but Ive just been tinkering in the Control thingy and seem to have made it look nice again. Bloody thing runs a little warm but. I ended up with a stupid single slot, factory cooler. Ive cranked up the fan to 40%, any more and it gets a little loud. Seems to make a big difference.

    I havent set up my RAID 1 yet. I'm having to much fun with Multi booting, I have however, Used up 500+Gigs on one of my 1TB drives with a Ghost of my Possibly Dying, Probably not Drive. Go ATI. Fingers crossed that I wont have any more dramas. Got a big fat long weekend of Hard Core 3D Gaming to be Had coming up. ahhahaha
    Lian Li PC-7F Chassis Black
    Gigabyte GA-X48-DS5 MB (Rev. 1.1 BIOS v.F8c)
    Gigabyte ODIN GT 800Watt PSU
    Intel Core2Quad Q9550 E0 @ 3.4Ghz @ 1.25vcore
    Noctua NH-U12P + AS5
    G.Skill 2X2GB F2-8500CL5D-4GBPK
    2 X ATI Radeon HD4850 512MB (Crossfired)
    Dell Ultrasharp 2209WA IPS
    2 X 1TB Seagate 7200.11 in RAID 1
    Pioneer DVR216 SATA DVD MultiDrive
    Windows 7 Ultimate X64 RC1 (Build 7232)
    ------------------------------------------------
    Gigabyte Poseidon Chassis
    Gigabyte GA-EP45-DS3 (Rev. 1.0 BIOS v.F9)
    ASUS Artic Square CPU Cooling with AS5
    Thermaltake TR2 RX 550Watt PSU
    Intel Core2Duo E8500 E0 @ 3.8Ghz @ 1.25vcore
    Corsair 2 X 2Gb XMS2 PC6400C5 DDR2
    NVIDIA GeForce 8800GT 512MB
    1 X Seagate 1TB 7200.12 + Seagate 750GB 7211.11
    Sony SATA DVD MultiDrive
    Windows 7 Ultimate X64 RC1 (Build 7232)
    ------------------------------------------------

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •