Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: I cannot reach 4ghz???




  1. #1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    24

    Default I cannot reach 4ghz???

    I have a gigabyte ep43 DS3L, core 2 duo e8400, kingston 4 gig 1066C5

    I have tried everything had vcore past 1.4 and up all the other voltages.

    I have not really set much up with the ram the only thing i have change is the timing to the correct timings which is 55515

    The board bios is f7 i think it got shipped with f8 because i flashed it to see if it would work better i am not sure which bios is best to go with.
    I need help setting up all my bios settings and to be able to get 4 ghz it never posts???

  2. #2
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    22

    Default Re: I cannot reach 4ghz???

    You might check out this thread, particularly page 5:

    http://forums.tweaktown.com/f69/stab...61/index5.html

    I posted my settings for a stable 4.0ghz there. You may need a little more or less vcore than I used but you shouldn't need 1.4 for 4Ghz. Pay attention to the other voltages like Termination, PLL and MCH core. It's a different motherboard but it might help you for now.
    **thepieguy**
    CPU : Core2Duo E8400 @ 4.0Ghz, 1.2625v (BIOS)
    Power: CORSAIR CMPSU-400CX
    Mainboard : Gigabyte GA-EP45-UD3R
    CPU Cooler : Xigmatek HDT-S1283
    RAM : OCZ Reaper HPC DDR2 800 4GB (2 x 2GB) OCZ2RPR800C44GK
    Video Card : Sapphire ATI Radeon HD 4830
    Optical Drive : LITE-ON iHAS122-04
    OS : Windows XP SP3 32bit

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •