Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: Strange EasyTune6 readings... help!




  1. #1
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    52

    Default Strange EasyTune6 readings... help!

    I noticed some strange readings on EasyTune6 (check the image)
    The CPU, QPI Link, and Multiplier are crazy high.
    It only stays that way for less than a second... happens every 10secs or so.
    CPU-Z looks normal (I think) so I don't know what's going on.
    Is this a known issue, or is my computer about to explode?
    I haven't OCd anything yet.



    Motherboard is GA-EX58-UD3R (BIOS version f2).
    Any help would be appreciated as this has me a bit worried.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    52

    Default Re: Strange EasyTune6 readings... help!

    Updating Easytune seems to have fixed this

  3. #3
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: Strange EasyTune6 readings... help!

    Nice to see you solved this yourself, I was about to suggest you update EasyTune and your BIOS

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •