Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 9 of 9

Thread: Gigabyte GA-EX58-UD4P & Bios 8A




  1. #1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    56

    Default Gigabyte GA-EX58-UD4P & Bios 8A

    Anyone tried flashing 8A for this board ?
    All I get is an error message "invalid Bios Image"
    All previous bios up to & inncluding 7E update fine,
    Have tried different downloads & sources.

    thanks
    Gigabyte X48T DQ6, E8400, 2GB CellShock DDR3 PC3-15000 1866MHz, 8800 GTS, 4x80Gb Matrix Raid + 2x 500gb , Lian V2000+, wter cooling

  2. #2
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    28

    Default Re: Gigabyte GA-EX58-UD4P & Bios 8A

    Flashed np here, but that was a few weeks ago now...

  3. #3
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    56

    Default Re: Gigabyte GA-EX58-UD4P & Bios 8A

    Ok thanks for feedback, looks like i have an isue then & not all of us :)
    Gigabyte X48T DQ6, E8400, 2GB CellShock DDR3 PC3-15000 1866MHz, 8800 GTS, 4x80Gb Matrix Raid + 2x 500gb , Lian V2000+, wter cooling

  4. #4
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    28

    Default Re: Gigabyte GA-EX58-UD4P & Bios 8A

    Others are reporting the same problem in the beta bios thread...

    No idea what the problem is, but the files could be corrupted?

  5. #5
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    56

    Default Re: Gigabyte GA-EX58-UD4P & Bios 8A

    Problem seems to lie with Q-Flash.
    Went back to the Bios F7 and used FLASHSPI.EXE from there, renamed the bios file in Autoexec.bat and flashed to F8A without issue.
    Gigabyte X48T DQ6, E8400, 2GB CellShock DDR3 PC3-15000 1866MHz, 8800 GTS, 4x80Gb Matrix Raid + 2x 500gb , Lian V2000+, wter cooling

  6. #6

    Default Re: Gigabyte GA-EX58-UD4P & Bios 8A

    I'm using it without issue, even used Q-flash to install it through my USB drive.
    i7 920 C0/C1 3841A
    24/7 OC: 21x183Mhz = 3.84Ghz @ stock Vcore/QPI voltages
    Thermalright Ultra-120 Extreme 1366
    3x2GB OCZ DDR1600 OCZ3P1600LV6GK
    EX58-UD4P BIOS F11
    EVGA GTX 260 Core 216 SC 55nm 896-P3-1257-AR
    Antec NEO HE 550 Power Supply

  7. #7
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    56

    Default Re: Gigabyte GA-EX58-UD4P & Bios 8A

    I'm using it without issue, even used Q-flash to install it through my USB drive.
    yes it seems wierd , been running fine on 8a now but only way was via above booty flash
    Gigabyte X48T DQ6, E8400, 2GB CellShock DDR3 PC3-15000 1866MHz, 8800 GTS, 4x80Gb Matrix Raid + 2x 500gb , Lian V2000+, wter cooling

  8. #8
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    28

    Default Re: Gigabyte GA-EX58-UD4P & Bios 8A

    Keep in mind that F8a has a bug where if you resume from suspend the turbo will not turn on until you restart machine.

    I hope they release an update soon...

  9. #9
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    56

    Default Re: Gigabyte GA-EX58-UD4P & Bios 8A

    Keep in mind that F8a has a bug where if you resume from suspend the turbo will not turn on until you restart machine.
    That's been the case with every bios up to 8a haven't been able to wake up from suspend, yet alone check turbo. So far for me, happy to say that this is the 1st bios i've had where it does wake up.
    Last edited by supershanks; 05-13-2009 at 03:44 AM.
    Gigabyte X48T DQ6, E8400, 2GB CellShock DDR3 PC3-15000 1866MHz, 8800 GTS, 4x80Gb Matrix Raid + 2x 500gb , Lian V2000+, wter cooling

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •