Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: GA-EX58-UD3R and triple channel mode




  1. #11
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    UK
    Posts
    97

    Default Re: GA-EX58-UD3R and triple channel mode

    Here is an update for anyonw who is interested.

    Removed 2 sticks of ram and ran memtest 86 on each stick independently. Found no problems......put 2 sticks in and ran test....pc rebooted after a few seconds.....tried 2 sticks in different slots....pc rebooted again..........reset bios.....tried 3 sticks in correct slots only this time i had sticks in different slots from before......booted pc......triple channel mode is now working.....dont know what thing I did solved the problem but I am now happy


    thx.
    Griff


    I7 5280k @ 4.2
    ASUS X99-Deluxe II
    CRYORIG A80 AIO
    GTX 1070 Amp Extreme
    Samsung Evo polaris 250gb
    16Gb Avexir core red series
    Evga P2 750 wt
    Phantec Evolv Tg.

  2. #12

    Default Re: GA-EX58-UD3R and triple channel mode

    Dust maybe? Fingerprints? This is one of those you chalk up to weirdness and move on. Congrats on getting up and running.
    Ci7 2600K @4.6Ghz/8Gb Patriot Viper DDR3 1600/Asus Sabertooth P67/EVGA GTX 580/Patriot Torqx 128/1 Tb WD Black
    Ci7 920/6Gb Corsair DDR3 1600mhz/EX58-UD3R/HIS Radeon HD 5870/750Gb Seagate ES.2, 2Tb WD Green
    And several other rigs...

  3. #13
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    WA, US
    Posts
    1

    Default Re: GA-EX58-UD3R and triple channel mode

    Just a note for anyone hitting this thru search/Google... I had the same problem as the original poster. Came back to the machine a couple of days later, moved some sticks around, and got it to work in triple channel mode. Chalk another one up for oddity.

  4. #14
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Birmingham,Great Britain
    Posts
    9,250

    Default Re: GA-EX58-UD3R and triple channel mode

    could have been a slightly loose ram slot,and taking ram modules in n out could have moved it making it work again
    Gigabyte z77x UP4-TH F11c Modded Bios
    Intel i7 3770k 24/7@4.8ghz 1.38v Turbo llc +0.165v dvid multithreading enabled
    Samsung Green(MV-3V4G3D/US) 8GB @2133mhz 9-10-10-21-1t 1.55v
    Thermalright Silver Arrow Cpu Cooler
    1xSamsung 840 pro 256 Gb SSD windows 8.1 pro 64bit
    1xSamsung f4 HD204UI 2tb hard drive Storage
    Powercolor 7970 3gb V3 @1150mhz core/1700mhz mem,1.150v Accelero aftermarket air cooler 55c max
    Razer Lycosa Keyboard
    Logitech X-530 5.1 Speakers
    Lite-On iHAS124-19 24x Sata DVDRW
    K-World Hybrid DVB-T 210SE Digital T.V Card
    L.G E2260V L.E.D 1920x1080 Monitor
    Xfx Pro 750w silver rated Psu 80+
    Fractal Arc Midi Case

    http://i38.tinypic.com/14myvfa.jpg x58 ud5 <=3.8ghz + 4.2ghz Overclock Template!!
    http://www.youtube.com/user/warren304#p/u Visit Me On Youtube

    Lots Of Gaming Videos With X58 Ud5 System And Gpu On My Youtube Channel!!
    Just Uploaded New Battlefield 4 Video!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •