Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 23 of 23

Thread: ex54-ds4, 920, 6gb OC => cant "cold boot"




  1. #21
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    64

    Default Re: ex54-ds4, 920, 6gb OC => cant "cold boot"

    145x20 does not cause the cold boot bsod

    today ill leave the pc off, with my 192x20 setting saved, and ill try a livecd when i get back from work.

  2. #22
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    64

    Default Re: ex54-ds4, 920, 6gb OC => cant "cold boot"

    ahrgggggg freaking god....

    my onboard lan DISAPEARED... i hope its not brocken

    it was there TODAY when i went to work, leaving the pc turned off. i came back, booted to ubuntu from a livecd, it didnt crash. When i went back to vista, it wasnt there :(

    i formated and installed vista... not there either.

    now i reseted the bios and left it unpluged for a while.

  3. #23
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    64

    Default Re: ex54-ds4, 920, 6gb OC => cant "cold boot"

    it came back after a cmos reset.

    i thought that vista had fixed my problem, but a few seconds after loging in, it crashed too. (i hadnt set it to not restart, so i dont know with what error)

    im thinking about selling the board now :P

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •