Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: GA-EX58-UD5 only the local network after resume




  1. #1
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1

    Default GA-EX58-UD5 only the local network after resume

    Hi all,
    sorry my bad english

    My problem is simply: when resume Hibernations Windows Vista , network only local.

    If, however, reboot the computer internet works

    Do you have any suggestions?

    My data:


    • SO Windows Vista™ Ultimate 6.0.6001 Service Pack 1 Build 6001 (64bit)
    • GA-EX58-UD5 F6
    • Driver Realtek update


    THK

  2. #2
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: GA-EX58-UD5 only the local network after resume

    It is just the old BIOS you are using that is giving you these issues, please update to the latest BIOS (F7) >>>
    GIGABYTE - Support&Download - Motherboard - BIOS - GA-EX58-UD5 (rev. 1.0)

    Or the latest beta if you would like (F8b). I would suggest this as I know for sure most S3 issues have been corrected, and they may not be in F7 >>>
    http://forums.tweaktown.com/f69/giga...st-bios-28441/

    Please flash using Qflash or DOS, here is a Qflash guide >>
    http://forums.tweaktown.com/f69/bios...h-guide-27576/

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •