Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: EP45-U3DP - no sound from rear speakers




  1. #11
    KayossZero's Avatar
    KayossZero is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Jefferson, Maine
    Posts
    88

    Smile Re: EP45-U3DP - no sound from rear speakers

    Quote Originally Posted by TranceFat View Post
    I just fixed this. This is a bug in the driver. Basically I unplugged everything, did the fronts first, confirmed I plugged in the front output, then plugged the center/sub next, confirmed I plugged in the center/sub, and then plugged in the rears last. However, what I did different this time was to confirm by saying that I plugged in "Side Speakers"

    Now I have to figure out how to mirror the fronts to the back..
    Click "Dolby Pro Logic II" in the Realtek HD Audio control panel to mirror to 5.1! It's the option in Sound Effects under "Club".

  2. #12
    Join Date
    May 2009
    Posts
    36

    Default Re: EP45-U3DP - no sound from rear speakers

    I see... I enabled it through Vista's speaker properties.. didn't see this originally in Realtek's control panel.. Thanks!

    Quote Originally Posted by KayossZero View Post
    Click "Dolby Pro Logic II" in the Realtek HD Audio control panel to mirror to 5.1! It's the option in Sound Effects under "Club".

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •