Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: q6600 3.4ghz (425x8) help




  1. #11
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    J'Habite En Angleterre
    Posts
    2,431

    Default Re: q6600 3.4ghz (425x8) help

    You need to test again at stock memory timings first. I'd also keep them at stock till youre stable, then tightem them.

    Some Q6600's, even G0's might never be able to get to 3.4 stable, but I'd keep trying at the minute.

    Don't ignore CPU reference either. I tried everything on my Q8200 to get 3.4GHz stable, I was stuck at 3.2 for ages until I upped CPU ref by one notch. After that I was rock solid, and able to lower VTT and PLL as well, to 1.24V and 1.57V respectively.
    Coolermaster CM 690 II advance Case
    Corsair HX750 (CWT, 91%(80+ Gold rated @230V) single 62A 12V rail
    P55A-UD4 v2.0 @ F14
    Core i5 760 @ 20 x 201, 4.02GHz
    TRUE Black with a single Noctua NF-P12 pumping out 55 CFM @ 19db .
    2 x 2GB Mushkin Ridgeback (996902), @ 7-10-8-27, 2010-DDR, 1.66v
    2 x Gigabyte GTX 460 1024MB in SLI (Pre OC'd to 715MHz core and 1800MHz VRAM) @ 850 Core / 4100 Mem.
    Intel X25-M Boot Drive (OS and Programs) 200MB/s Read & 90MB/s Write
    Corsair X32 200MB/s Read & 100MB/s Write
    WD Caviar Blue 640GB C (Steam, Games, Storage, Temp Files & Folders, etc)
    Samsung F3 500GB Backup/Images
    Noctua 1300RPM 19dB case fan (rear extraction)
    3 x 140 MM Coolermaster LED fans (one front intake, one top extraction, one side intake)
    Dell Ultra Sharp 2209WAf E-IPS @ 1680x1050

  2. #12
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    71

    Default Re: q6600 3.4ghz (425x8) help

    ok so i tried what LSD told me and now it wont boot into windows after the post screen it says like corrupted file or missing file in system folders or something. but when i go back to my 3.2ghz settings i can get into windows fine. is sometehing wrong with my harddrive? or does this happen when oc'ing?

  3. #13
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    J'Habite En Angleterre
    Posts
    2,431

    Default Re: q6600 3.4ghz (425x8) help

    You're hard drive is ok. I've had the same kind of messages. It's more like the file being corrupted by the CPU or memory due to incorrect settings. The corruption occurs after the file is read from the drive, and goes to RAM.
    Coolermaster CM 690 II advance Case
    Corsair HX750 (CWT, 91%(80+ Gold rated @230V) single 62A 12V rail
    P55A-UD4 v2.0 @ F14
    Core i5 760 @ 20 x 201, 4.02GHz
    TRUE Black with a single Noctua NF-P12 pumping out 55 CFM @ 19db .
    2 x 2GB Mushkin Ridgeback (996902), @ 7-10-8-27, 2010-DDR, 1.66v
    2 x Gigabyte GTX 460 1024MB in SLI (Pre OC'd to 715MHz core and 1800MHz VRAM) @ 850 Core / 4100 Mem.
    Intel X25-M Boot Drive (OS and Programs) 200MB/s Read & 90MB/s Write
    Corsair X32 200MB/s Read & 100MB/s Write
    WD Caviar Blue 640GB C (Steam, Games, Storage, Temp Files & Folders, etc)
    Samsung F3 500GB Backup/Images
    Noctua 1300RPM 19dB case fan (rear extraction)
    3 x 140 MM Coolermaster LED fans (one front intake, one top extraction, one side intake)
    Dell Ultra Sharp 2209WAf E-IPS @ 1680x1050

  4. #14
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    71

    Default Re: q6600 3.4ghz (425x8) help

    well i tried what you guys said with cpu refernce and mch reference i cant get it to boot intro windows. i get these corrupt errors, missing boot manager errors and stuff. maybe 3.2ghz is the limit. i dont know lol

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •