Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: need help




  1. #1
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2

    Default need help

    Hi All need some help

    i have a ga-ep45ds3l motherboard with khx8500d2k2/4G and a e8500

    in bios it tells me the memory is running 800 but its suppose to be 1066

    can anyone tell me how to set this up, not wanting to overclock just want it working to the best standard rig.

    thanks in advance

  2. #2

    Default Re: need help

    At a minimum, you need to set the System Memory Multiplier. At stock FSB (333 for the E8500) 3.22B will give you 1066MHz. Also set your VCore manually.
    i7 3770K, 47X100= 4.7GHz at 1.33V, ASROCK Z77 Extreme4, 2 X 4GB Patriot Viper Black Maba DDR3 1600, GTX 590, 2 X Corsair Force 3 120GB SSDs in RAID 0, Barracuda SATA 7200.10 500GB, Barracuda SATA 7200.11 1000GB Back Ups, OCZ ZX 1250W, Z-5500s, LG Blu Ray Player/DVD Burner, Koolance CTR-CD12 Fan/Pump Controller, Windows 7 X64 Professional, HAF X. Vision Quest 24" WS LCD, Optoma H66 Projector
    Cooling: Thermochill PA120.2 GT AP15 in push, DDC 3.25/XSPC Res top, Apogee Xt Extreme, XSPC Razor, Coolgate CG-240 Swiftech Helix in push/pull, MCP35X.

  3. #3
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2

    Default Re: need help

    Thanks Captain, ill try this tonight and report back.

    cheers

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •